Kezdőlap Kiemelt Pécsről jelentjük – Follow The Flow – Pécs, Káptalan Kert – Vendég:...

Pécsről jelentjük – Follow The Flow – Pécs, Káptalan Kert – Vendég: Azahriah

2191
0

 Szabadtéri koncertek Pécsett a Káptalan Kertben! 

(Pécsi Szabadtéri Színpad – Káptalan u. 4.)

Pécsi Nyári SzínházPécsi Est eseménye

Jegyelővétel: 

https://madeinpecs.hu/…/follow-the-flow-kaptalan-kert-pecs

 

“A hosszú-hosszú koncertcsend után – de jó ezt leírni végre – a Káptalan Kert újra megtelik élettel: egész nyáron egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek.Pécsi Nyári SzínházPécsi Est, Káptalan Kert

 

https://pecs.fm/

 

Biztosan többen tudjuk azt, hogy a Follow The Flow 2016-ban alapított háromtagú magyar együttes. Talán azt is, hogy 3 évvel ezelőtt a Nem tudja senki című dalukkal taroltak, majd a Maradok távol című számuk által még többen megismerték őket.  

 

akvariumklub.hu

 

Petőfi Zenei Díj birtokosai Pécsett, a Káptalan Kertben (is!) játszanak július 2-án.

 

 

Vendégük az Azahriah.

 

Az Azahriah sikertörténete egy vérbeli ‘self made’ sztori – saját maga tanulta ki a zenélés fortélyait (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg százezreket a YouTube-on.

 

zkmedia.hu

A fiatal srác gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, 2020-ban pedig ki is adta debütáló lemezét.

 

 

Az idén kijött a Camouflage című album. 

 

Bánkuti Dániel, többszörös platina és aranylemezes producer is dolgozott a projekten. Minden dal angolul szól. Szlancsik Ádám hangmérnök, Dani kollégája is adta a munkáját.

 

A Káptalan Kert szabadtéri koncertjei a Pécsi Balett, a Pécsi Nyári Színház, a Pécsi Est és a Made in Pécs együttműködésében valósulnak meg, ezúton is köszönjük szépen minden közreműködő segítségét!

 

Pécsi Nyári SzínházPécsi Est, Káptalan Kert

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét