Kezdőlap Irodalom Felhívás! – Pár (h) arc Vers- és novellaíró pályázat – Sajnos nem...

Felhívás! – Pár (h) arc Vers- és novellaíró pályázat – Sajnos nem megy a szavazás! – Eddig érvénytelen voksokat kaptunk! – Határidő: augusztus 20

469
0

Kedves Látogató!

 

Dr. Diószegi Szabó Pál 

értékelte a beérkezett pályázatokat.

 

 

A Pár (h) arc Vers- és novellaíró pályázatunk nyerteseinek alkotásait adjuk közre név nélkül. A szakmai díjazás mellett szeretnénk, ha eldöntenéd, neked melyik vers vagy novella nyerte el tetszésedet!

 

 

 

A Látogatói szavazást 2021. augusztus 20-ig tartjuk.

Eredményhirdetés:

 

szeptember 01-én.

 

 

Így tudsz szavazni: 

 

Azt kérjük tőled, hogy a kultkocsma facebook oldalára felrakott két verset és két novellát tetszés szerint kedveljed!

 

Ehhez az szükséges, hogy kedveljed a facebook oldalunkat is! 

Örömhírrel szolgálunk – és ez nem álom! ? -, hiszen egymásra találtunk a 2012-ben alapított Álomgyár Kiadóval, akikkel szoros együttműködést ápolunk a jövőben. Biztosak vagyunk abban, hogy céljaink közösek és hosszútávú, sikeres kapcsolat révén sokat tehetünk közösen a magyar és egyetemes kultúra fennmaradásáért.

 

Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy néhány sorban bemutassuk Partnerünket!

  Kezdetben két lelkes alapítóval, Nagypál Viktorral és Gönczi Péterrel indult neki a könyvkiadási üzletnek, amelyhez később egyre több kolléga csatlakozott.
A cég növekedése rohamtempóban következett be.
A kiadás mellett a terjesztéssel is rövid úton elkezdtek foglalkozni, az első Álomgyár könyvesbolt 2017-ben nyílt meg Budapesten.
2021-re az Álomgyár a harmadik legnagyobb könyvesbolt hálózattá nőtte ki magát 14 könyvesbolttal szerte az országban.
Idén pedig 140 saját kiadású könyvvel gazdagítják a könyvpiacot, így adva lehetőséget az olvasás szerelmeseinek, hogy minél több könyvhöz jussanak.

 

 

Pályázatunk díjazását magukra vállalták: ajándékkuponokkal támogatják nyerteseinket! Természetesen a kultkocsma.hu megduplázza az általuk felajánlott nyereményt!

Sőt!

Egy lelkes Látogató, aki leadja voksát, szintén egy  ajándékkuponnal lehet gazdagabb!

Érdemes szavazni!

 

Sajnos nem megy a szavazás!

 

Arra kérünk Kedves Látogató, ha szavazni szeretnél – és szívesen lennél gazdagabb egy könyvvel -, akkor a fentiek szerint tegyed, mert máskülönben a pályázóknál nem alakul ki az általad kialakított rangsor, mivel érvénytelen a szavazás!

Háromféle választási lehetőség van:

Tetszik, Hozzászólás és Megosztás!

Bármelyiket használhatod, hozzászólhatsz, megoszthatod ismerőseiddel, barátaiddal, azonban, ha nem kedveled először a facebookos oldalunkat és nem nyomsz a Tetszik gombra egy like-ot, akkor mit sem ér a voksod.

Nekünk név szerint kell látni, hogy ki szavazott. Nem beszélve arról, hogy aztán fel tudjuk venni a kapcsolatot a szerencsés szavazóval, elengedhetetlen számunkra a Látogató kiléte, akinek elküldjük postai úton a nyereményét. 

 

 

 

Felhívjuk a Pályázóink figyelmét is, hogy kérjék ismerőseiket, barátaikat arra, hogy a fentiek szerint szavazzanak rájuk!

 

 

Nagyon bízunk abban, hogy most már világos a Látogatói szavazás!

www.kultkocsma.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét