Kezdőlap Kiemelt Fülei Balázs ad online zongoraestet otthonából

Fülei Balázs ad online zongoraestet otthonából

472
0

Álmok, képek, emlékek címmel ad exkluzív szólóestet szerdán Fülei Balázs az Online koncertek a művészek otthonából sorozatban.

 

 

    A hangversenyen Liszt, Chopin, Ravel, Debussy, Bartók és Kodály művei szólalnak meg, a zongoraművésszel Vigh Andrea, a Zeneakadémia rektora beszélgetközölték a szervezők az MTI-vel.

 

    Az exkluzív koncert hallgatói megismerkedhetnek a zongoraművész terveivel, az elhangzó művekhez fűződő viszonyáról, valamint bepillanthatnak a művész hétköznapjainak világába is.

 

    Fülei Balázs, a Zeneakadémia kamarazene tanszékvezetőjének zongoraestje live streaming formában hangzik el az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat új kezdeményezésének folytatásaként.

 

    Fülei Balázs szakmai életének meghatározó állomásai a Zeneakadémia Nagyterme, a Művészetek Palotája, a bécsi Konzerthaus, az amszterdami Concertgebouw, a tokiói Kioi Hall, a moszkvai Csajkovszkij Konzervatórium, az NCPA Mumbaiban, valamint a New York-i Carnegie Hall, ahol 2008-ban debütált szólóestjével.

 

A legjelentősebb magyarországi és külföldi szimfonikus zenekarokkal dolgozott együtt, fellépett Európa szinte minden országában, Izraelben, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Japánban, Kínában és Vietnamban.

 

    A koncertre online jegyek vásárolhatók 3 kategóriában a www.azongora.hu honlapon, ahol további információk is olvashatók a koncertekről.

 

Az elmaradt koncertek kárpótlásaként az MVM Koncertek bérletesei és jegyvásárlói a sorozat valamennyi online koncertjét díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen történő jelentkezéssel.

MTI/jegy.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét