Kezdőlap Kiemelt Megnyílt a jelentkezés az Eurovíziós Dalfesztivál amerikai változatára

Megnyílt a jelentkezés az Eurovíziós Dalfesztivál amerikai változatára

412
0

Már lehet jelentkezni versenyzőnek az Eurovíziós Dalfesztivál amerikai változatára – jelentette be az NBC amerikai televízió.

 

 

    A nagysikerű dalverseny amerikai verziójában az ötven tagállam, valamint Amerikai Szamoa, Guam, az Észak-Mariana-szigetek, Puerto Rico, a Virgin-szigetek és Washington D.C. egy-egy szólóelőadója, duója, együttese vagy lemezlovasa száll versenybe az ország legjobb eredeti dala címének elnyeréséért – írja a The Variety című filmes portál.

Az élő fellépésekre épülő Amerikai Dalfesztivál (American Song Contest) szervezői olyan leszerződött vagy független művészek jelentkezését várják, akik uralják a színpadot és megbabonázzák a közönséget eredeti zenéjükkel. Feldolgozásokat játszó vagy tribute zenekarként működő formációk nem vehetnek részt a versenyen.

A dalfesztiválon nem lesznek műfaji korlátok, a megmérettetés egyebek között a country, a dance/elektronikus, a pop, a rap, az R&B és a rock képviselői előtt is nyitva áll. Csak 16 évnél idősebb előadók jelentkezhetnek, együttesek esetében legfeljebb hat fő megengedett.

A zsűrit különböző műfajokat képviselő és különböző hátterű művészek, valamint zeneipari szereplők fogják alkotni.

A műsor a tervek szerint 2022-ben debütál.

MTI

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét