Kezdőlap Egyebek Szeged/Somogyi Könyvtár – Minden nő számít, minden élet számít

Szeged/Somogyi Könyvtár – Minden nő számít, minden élet számít

43
0

2021. június 7-től 11-ig

A központi könyvtárban és a fiókkönyvtárakban

 

Eredeti terveink szerint márciusban köszöntöttük volna a Nemzetközi Nőnap alkalmából a hölgyolvasókat a Mályvavirág Alapítvánnyal együttműködve.

 

 

Noha a járványhelyzet felülírta ezt a programunkat is, ígéretünk szerint egy új időpontra tettük át a nők köszöntését, ünneplését.


Programunk fókuszában a női egészség áll, mert nagyon fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet az egészségtudatos szemléletre, prevencióra, a rákszűrések jelentőségére.

 

2021. június 7-e és 11-e között azon női olvasókat, akik a Somogyi-könyvtár főépületében és bármelyik fiókkönyvtárában kölcsönöznek vagy beiratkoznak, a Mályvavirág Alapítvánnyal együttműködve köszöntjük apró figyelmességgel, különböző ajándékokkal (pl. Zsákbamacska könyvvel), tájékoztató anyagokkal.

 

A Somogyi-könyvtár 2021. januárjában már részt vett az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét programsorozatában egy kiemelt könyvajánlóval.

A Mályvavirág Alapítvánnyal tervezett további, közös programjaink segítségével a jövőben is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a nők tudatossá váljanak egészségük megőrzése terén.

Minden nő számít, minden élet számít – talán ez a Nőnap egyik legfontosabb üzenete.

 

FONTOS!

 

Rendezvényeinket, kiállításainkat csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyek látogathatják. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyszínen a maszk használata kötelező.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét