Kezdőlap Kiemelt Dimashunk ma 27 éves! – Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk,...

Dimashunk ma 27 éves! – Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk, az Emberiségnek!

539
5
Alázat, méltóság, becsület, szépség kívül és belül, tisztesség, hagyománytisztelet, hazaszeretet, minden létező szeretete, aki nem mellesleg a világ legszebb, legcsodálatosabb, legegyedibb hangján énekel. Nem csak öncélú sikereket halmoz, hanem hazájának, sőt az egész Emberiségnek olyan értéket ad magából, amelyek nélkül ugyan lehet élni, azonban nem teljességgel.

 

 

Ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni azt srácot, aki immár 27. éve folyamatosan ad nekünk: hatalmas értéket, a szó valódi értelmében… Igaz Valóját, pőrén, teljesen őszintén, aki elhozza nekünk a békét, a nyugalmat, egyszerűen felemeli azokat a pillanatainkat, amelyekben elveszni látszunk, hiszen olyan dimenzióba invitál, ahonnan nem kívánkozunk elmenni, mi több, örökre ott szeretnénk maradni.

 

Lelkünk szépségét, isteni valónkat élhetjük meg, ha Őt hallgatjuk…

 

Ő Dimash Kudaibergen, a kazahsztáni fiatalember, aki minden időben arra a kozmikus időre emlékeztet, amikor még minden más, minden szép volt, ahol egyek voltunk, lehettünk is, mert nem volt semmilyen egótermék, amellyel kivagyiságunkat csillogtassuk, ledöntsük, eltiporjuk, megsemmisítsük a másikat, csak mert elvisz az ördögi énünk.

 

 

Dimash meghódította a világ színpadait, sokunk szívét, lelkét…

 

Ezt úgy tette és teszi, hogy nincs semmi  önös érdek benne, legalábbis nem láttam eddig felfedezni, hiszen az a szeretet, amit ad nekünk művészetén, egész lényén keresztül, nem engedi őt elcsábulni.

Amiben biztos vagyok: megszégyenülök sokszor, és bizony elérzékenyülök, hogy mit is ad Ő nekem (nekünk). Mennyire lehetek méltó Őt hallgatni, hiszen óriási kegyelmi állapotot érzek a Teremtőnktől, hogy őt mintha nekünk küldte volna, a mi feleszmélésünkre, hogy általa hallgassuk meg üzeneteit, legfőképpen, hirdesse a szeretetet.

 

 
Van mit tanulnunk a 27 éves sztártól, aki megszépíti félelemteli pillanatainkat.

 

Dimashunk úgy festi meg nekünk a kottafejeket, úgy jeleníti meg Hangján azokat, amelyek papírra vetődtek,  hogy érzékeljük a létezés csodás dolgait, az öröm, a szépség kozmikus színeit.

Mindent értünk tesz, minket akar megmenteni…

 

Nem hiszem, hogy ezt bánjuk, sőt…

Lelkünk vásznai is kifeszítetten várják ezeket a pillanatokat, és Dimash képes megfesteni mindegyikünk számára a legmagasabb rezgésű hullámokat, magát a SZERETETET.

Nem tagadom: szerelmes vagyok a HANGJÁBA, nemtelenül egész Lényébe, hiszen egyszerre megsemmisít, és felemel.

 

 

Kívánom, hogy még sokáig adjon nekünk az elapadhatatlan forrásból!

Emeljük fel szívünket, ahogyan Ő is teszi értünk!

Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk, az Emberiségnek!

Visó

 

Fotó: Mihály István

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Pontosan így van!

  Dimash éneklésre született. És ehhez párosul az Ő embersége, jószívűsége, vidámsága, céltudatosssága, és hite.
  A zenélés, többféle módon, és stílusban, tökéletes önkifejezése az emberek felé.
  A békés, szeretettel teli élete, otthonában, és a nyilvánosság előtt, valamint ennek hirdetése, átadása, belső indíttatásából fakad, kiapadhatatlan forrás táplálja.
  A hangja, és lénye, mágnesként vont magához engem 3 évvel ezelőtt, és szükséglényként, mindennapi örömöm, adrenalinom Ő. Meghallottam, megszerettem, megismertem, és ez a kötődés örökre szól!
  Mindenféle díjat megérdemel!
  Kívánok Neki boldog, sikeres, elismert jó életet, hozzá illő, kedves feleséget, egészséges kis gyermekeket, és azt, hogy soha ne érje csalódás, bánat.
  Teljesüljön minden álma.
  Boldog Születésnapot kívánok Neki!⚘
  Isten éltesse, vezesse, és óvja meg Őt, szeretteivel együtt. 💜

  Дәл дұрыс!
  Димаш ән айту үшін дүниеге келген. Бұл оның адамгершілігімен, мейірімділігімен, көңілділігімен, мақсаттылығымен және сенімімен үйлеседі.
  Музыка жасау көптеген жолдармен және стильдермен – адамдарға деген өзіндік көрініс.
  Оның үйінде және көпшілік ортасында бейбіт, сүйіспеншілікпен өмір сүруі, сондай-ақ оны жариялау, тапсыру оның ішкі уәжінен туындайды, сарқылмас қайнар көзден нәр алады.
  Оның дауысы мен болмысы мені 3 жыл бұрын магнит ретінде тартты, ал менің қажеттілігім ретінде менің күнделікті қуанышым, оның адреналині Ол. Мен естідім, жақсы көрдім, білдім және бұл тіркеме мәңгі!
  Бұл барлық марапаттарға лайық!
  Мен оған бақытты, табысты, танылған жақсы өмір, лайықты, мейірімді әйел, дені сау балалар тілеймін және ешқашан көңіліңіз қалмайды.
  Барлық армандарыңыз орындалсын.
  Мен оны туған күнімен құттықтаймын!
  Құдай өміріңді сүйсініп, сүйіктілеріңмен бірге қорғасын. 💜

 2. Szebben nem lehetne összefoglalni,, minden benne van, amit mi rajongók érzünk akárhányszor meghalljuk őt,, Nagyon szép írás, hálás köszönet érte!

  • Kedves Era!

   Nagyon szépen köszönöm!

   Dimash képes mindegyikünket egy kicsit arra késztetni, hogy emlékeztessen arra, hogy honnan is jöttünk, merre tartunk.

   Szeretettel: Visó

 3. Gratulálok ehhez a szívbõl jövõ, õszinte íráshoz. Tökéletesen jellemzi drága Dimashunkat. Kòszönöm szépen. Isten éltesse Õt még nagyon sokáig és mindannyiunkat is, hogy még sokáig gyönyörködhessünk páratlan mûvészetében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét