Kezdőlap Film- és színházművészet Müller Péter Sziámi dalszövegével jön a Vadak ura című musical

Müller Péter Sziámi dalszövegével jön a Vadak ura című musical

305
0
Az alkotók szándéka szerint a Vadak Ura egy szeretni való, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show. Az előadás stratégiai együttműködő partnere a Magyar Természettudományi Múzeum, a bemutató hétvége pedig 2021. október 15-17.

 

 

Vadak Ura története egy hatalmas erdőben játszódik: az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak – ősi szertartás szerint – mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát.

 

A klánok tanácsának három legerősebb tagja – a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége – pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

“Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek – a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon” – emelte ki Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg.

A mű további alkotói: Egressy Zoltán író, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai – ez utóbbiak legutóbb a Nikola Tesla életét bemutatott nagyszabású musicalben, bizonyította tehetségét. Az alkotók bíznak benne, hogy a Covid hosszú bezártsága után a Vadak Ura kortól függetlenül nyújt majd mindannyiunknak kikapcsolódást, ehhez ígérnek még egy 80 négyzetméteres LED fal díszletet, látványos animációkat és “párját ritkító” jelmezparkot.

 Az előadás a RaM Színház megújult nagytermében lesz látható.

 

koncert.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét