Kezdőlap Film- és színházművészet Focidrukkerek adtak ihletet a Becsúszó szerelem című új magyar vígjátékhoz

Focidrukkerek adtak ihletet a Becsúszó szerelem című új magyar vígjátékhoz

749
0

Focidrukkerek adtak ihletet Nagy Viktor Oszkár Becsúszó szerelem című új magyar filmjéhez, amely május 27-től kerül a magyar mozikba.

 

 

    A Becsúszó szerelem alkotói a film előkészítésekor alaposan beleásták magukat a focidrukkerek világába. Bár az első perctől egy könnyedebb stílusú, humoros történetben gondolkoztak, azért valós helyzetekből merítettek, kölcsönöztek hozzá ötleteket – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

 

 

A Nagy Viktor Oszkár rendezőt és a futballfanatikus főhőst játszó Ötvös Andrást több megszállott szurkolóval is összehozta a szerencse, akik betekintést engedtek nekik a mindennapjaikba.

 

Megmutatták nekik, ahogy a kedvenc csapatuk köré szervezik szinte az egész életüket, beleértve ebbe a családi, baráti kapcsolataikat és a munkájukat is.

 

Ezeknek a találkozásoknak, élettörténeteknek köszönhetően az alkotók a focis szubkultúrát még inkább az emberi oldaláról tudták megközelíteni.

 

 

    A Becsúszó szerelem története szerint Gyula (Ötvös András), az elkötelezett focidrukker és felesége, Mariann (Stefanovics Angéla) gyereket szeretnének.

 

Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik.

 

 

Ezzel mindannyiuk életét fenekestül felforgatja: Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt.

 

A magánélete pedig újabb és újabb fordulatokat vesz.

 

    Az új magyar vígjátékot május 27-től vetítik a mozik a Vertigo Média forgalmazásában.

 

 

Így készült a film: 

 

https://www.facebook.com/becsuszoszerelem/videos/816201472331575

MTI/Becsúszó szerelem – film

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét