Kezdőlap Kiemelt Ismét gyászol a sztárvilág: Nick Kamen, modell-énekes, Madonna felfedezettje súlyos betegségben elhunyt

Ismét gyászol a sztárvilág: Nick Kamen, modell-énekes, Madonna felfedezettje súlyos betegségben elhunyt

123
0

 

“Mindig olyan kedves, édes ember voltál, és túl sokat szenvedtél”– Madonna így emlékezik a modell-énekes sztárra.

 

 

Alig töltötte be 59. életévét és hosszú szenvedés után, 5. napja már, hogy máshol csábítja el a lányok-asszonyok fejét NICK KAMEN, a legendás modell-énekes. NICK az angliai, Harowban született. Elég érdekes és furcsa volt az indulása. Modellként 1984-ben debütált: Ray Petri kiemelte a THE FACE borítóján, a Levis farmert bemutatva, de ebben a klipben is (Zene: Marvin Gaye, (Washington, 2 April 1939 — Los Angeles, 1º April 1984)).

 

 

Nickre innentől kezdve felfigyelt a modellszakma, azonban énekesként is felfelé ívelt karrierje, és hatalmas rajongótábort állított maga mellé. 

 

Énekesként sikert elsősorban Európában érte el.

 

 

Első kislemeze az 1986-os Egyesült Királyságban az 5. sláger volt. A dalt Madonna és Stephen Bray írta. Madonna ebben a számban háttérénekesként segítette Nick sikerét.

 

Számomra olybá’ tűnik, hogy minden dalában ott van a “madonnai” hangzásvilág, még azokban a dalaiban is, amelyeket nem Madonna és társai szereztek.

 

Nick az 1980-as években vált híressé (Kép: Getty Images)

 

Lucinda Cary, Nick 46 éves élettársa ezekkel a gondolatokkal búcsúzott kedvesétől:

 

“Nick hihetetlen ember volt, és igazán inspirált, hogy a betegsége alatt vele lehettem. Az elmúlt három évben sok örömben és nehézségben volt részünk, és nagyon tisztelte az életet, és méltósággal viselte a szenvedéseit.”

Lucinda elmondta, hogy Nicknél gyógyíthatatlan rákos betegséget diagnosztizáltak, és hogy “az elmúlt három évben tudta, hogy meg fog halni”. A 23 éves lányával, Evie-vel Nick mellett voltak az utolsó pillanataiban. Azt is említette Lucinda, hogy élettársa „értékelte mindazt, amit az NHS tett érte”, miközben betegségét kezelték, és nagyon hálás volt a nyugat-londoni Hammersmith Kórház orvosainak és ápolóinak, akik gondoskodtak róla.

 

“Az elmúlt három évben tudta, hogy meg fog halni, de soha nem sajnáltatta magát, és hihetetlen bájjal és bátorsággal élte életét. Nagyon inspiráló volt a közelében lenni. Nagyon elfogadta a helyzetét, és egyáltalán nem kapott stresszt emiatt.” – mondta Lucinda.

 

Nick és Lucinda 15 évig éltek együtt.

 

 

Számos slágerét is kiemelhetném, azonban most a dalai szóljanak helyettem, és emlékezünk rá szeretettel!

Ez a kedvencem tőle: 

 

Isten Veled, Nick!

 

 

Forrás: lofficielusa.com

youtube.com

 

Fotó: Mihály István

 

 

 

 

Visó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét