Kezdőlap Egyebek Szeged – FB Live – Anyák napi zenés köszöntő

Szeged – FB Live – Anyák napi zenés köszöntő

79
0
Vasárnap délután 2 órától a Palladium Színház a szegedi Móra Ferenc Múzeum tetőteraszáról közvetíti anyák napi musical műsorát. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE értelemszerűen az egész országból, de akár külföldről is nézhető lesz.

 

Fellépők:

 

Gőbölös Krisztina

 

A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban – ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family – A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

 

Az elérés ingyenes, de aki szeretne üzenni édesanyjának, nagyijának, egy jegy áráért megteheti. (Feltesszük, egy bizonyos határig, mert nem szólhat az egész műsor a köszöntők felolvasásából.) Két jegytípus van: 1000 és 5000 HUF – ez utóbbival a társulatot is támogatja a vásárló.

Az esemény itt.

 

Kádár Szabolcs János

 

A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.

koncert.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét