Kezdőlap Kiemelt Barby Kelly, a The Kelly Family tagja 45 évesen elhunyt

Barby Kelly, a The Kelly Family tagja 45 évesen elhunyt

719
0

 

“Drága Barby, volt egy saját világod tele művészettel, emlékekkel, balerina álmokkal, királynői koronával, virágokkal, ruhákkal, festményekkel és zenével. Azt kívánom, azért imádkozom, hogy édesanyád jöjjön érted, táncoljon, mint egy tündér, azzal a gyengéd varázslattal, amire csak ő volt képes. Kívánom, hogy újra átöleljen és hazavigyen magához téged. Új otthonodba, a csillagokon túl. Amíg újra találkozunk” – búcsúzott tőle egyik sógornője. Barbara Ann „Barby” Kelly 45 évet élt.

 

 

Bizonyára sokan emlékszünk a The Kelly Familyre. E nagy család tagja volt Barbara Ann “Barby” Kelly is. 22 évvel ezelőtt súlyos egészségügyi problémái miatt hátat fordított a zene világának. Az együttes szóvivője közölte a szomorú hírt 3 nappal ezelőtt: 45 éves korában elhunyt.

 

 

A csodálatos hangú énekesnőt bizonyára az egész világon gyászolják. Nem véletlenül, hiszen a “Nagy Családdal”  minden országban fellépett, így hazánkban is telt ház előtt, óriási sikert arattak. A sztár ugyan visszavonult az énekléstől, azonban nem fordult el a művészettől, hiszen átadta magát az ecsetek világának.

 

 

“Kellyék” megkapták a legjelentősebb európai zenei díjakat, mint az Echo, a Bambi-díj, a Golden Camera. Az 1990-es években olyan sikeres albumaik követték egymást, mint az Almost Heaven, a Growin’ up, a From their hearts és a Christmas for all. 2006-ig a Kelly Family 48 arany- és platinalemezt kapott.

 

Kedves Látogató!
 
 
Nagyon szerettem hallgatni Kellyéket.
Barby Kelly énekesnőre mindig szeretettel gondolok, hiszen Ő volt a kedvencem.
 
Isten Veled Barby! 

 

Visó

Fotó: Mihály István

Forrás: youtube/facebook

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét