Kezdőlap Fotóművészet Hurokban vagyunk – Földes Borbála és Nikol Fuska fotókiállítása az ArtBázisban

Hurokban vagyunk – Földes Borbála és Nikol Fuska fotókiállítása az ArtBázisban

92
0

Földes Borbála Nubila és Nikol Fuska Charlotte című fotósorozatait mutatja be az ArtBázis Összművészeti Műhely Hurokban vagyunk címmel, szombaton nyíló kiállítása, a Budapest FotóFesztivál keretében.

 

Nyitókép: Nikol Fuska: Charlotte – Ma nyugodt a lelkem (részlet)

 

    A Hurokban vagyunk címet viselő kiállítás két egymástól független sorozat, a Nubila és a Charlotte összefonódása, amelyek egy közös látásmódot tükröznek, miközben külön-külön képviselik saját megközelítésüket – közölte az MTI-vel az ArtBázis Összművészeti Műhely.

 

  “A Nubila a bőr alatti rétegek lüktetésével fejezi ki a benső érzelmeket, tudatalatti folyamatokat; a Charlotte egy, a személyiség kívülre helyezett részén keresztül ábrázolja és értelmezi a belső világot. Ahonnan a Nubila indul, oda jut a Charlotte, és az utóbbi vége lesz az előbbi kezdete: a kiinduló- és a végpontok összeolvadnak egy végtelen körforgássá, mely hivatott definiálni az önmagunkkal és a külvilággal való kapcsolatunkat, valamint egymásra gyakorolt hatásukat” – áll a kiállítás ajánlójában.

 

    A fotográfiák mellett egy videóinstallációt is bemutató tárlat előzetes egyéni bejelentkezéssel látogatható május 20-ig.

MTI/Kiemelt kép: Földes Borbála: Nūbila – Feszültség

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét