Kezdőlap Kiemelt Zenei csatangolás – László Attila – A dal a Tiéd (Videoklip)

Zenei csatangolás – László Attila – A dal a Tiéd (Videoklip)

1195
0

“Kedves Barátaim!

 

Már nagyon vártam, hogy megoszthassam veletek a készülő új CD egyik dalának klipjét. Szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni mindenkinek, aki támogatta és támogatja a CD és a klip elkészülését. Remélem senkit nem ér csalódás.” László Attila

Egy kedves rajongóval maximálisan egyet kell értenem, amikor ezt írja: “Mintha az egyszerűségetek és alázatosságotok lenne az, amiért ennyire közel tudtok jutni a lélekhez. Bármiről énekeltek, megnyitjátok emberek szívét. Köszönöm! Gratulálok és minden jót kívánok!”

 

 

Kedves Látogató!

László Attila és együttese úgy tűnik jó úton jár. Ismét megajándékoztak minket egy új, pörgős, kicsit rockosabb hangzású dallal.

 

László Attila és zenekara

Ének: László Attila
Gitár: Vigyinszki Máté
Zongora: Németh Virág
Basszusgitár: Gyányi Tamás
Dobok: Szendrei Attila (Szende)

Ez a dal tényleg a Tiéd, kedves Látogató!

Nagyon kerek, egészben van ez a muzsika…

Igen, más utakon járnak most Attiláék, de nem tesznek mást, mint azt, hogy elrepítsenek egy más világba… felpezsdítenek, felébresztenek a mély alvásodból, mi több: feltöltenek hatalmas energiával.

Lüktető-éltető zene, minden porcikádban érzed a tiszta, őszinte dallamvilágot és ritmust, amely egészben tart, nem beszélve a szövegről, amely szintén összerak, ha netán elkalandoznál, és nem találnád a helyed világodban, környezetedben.

Nem menekülsz tőlük, de igazából nem is baj, sőt…

 

Visó

Fotó: Mihály István

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét