Kezdőlap Életmód Folytatja a gyermeket váróknak indított online tanfolyamait a Szent János Kórház

Folytatja a gyermeket váróknak indított online tanfolyamait a Szent János Kórház

88
0

 

Újabb online szülésfelkészítő tanfolyamokat indít a Szent János Kórház; az ingyenes előadások ezúttal a meddőség kivizsgálásával és kezelésével, a gyermekágyi depresszió problémájával, valamint a fejlődési zavarok időben történő felismerésével foglalkoznak – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

 

 

    Közleményükben emlékeztettek: a koronavírus-járvány kihívásaira reagálva nyolchetes online szülésfelkészítő tanfolyamot indított tavaly novemberben az intézmény.

Azt írták, a képzés a kezdetektől népszerű, arra mára több mint hatezren jelentkeztek be – köztük leendő édesapák és határon túli magyar kismamák is.

A visszajelzések alapján nagy az igény ezekre a képzésekre, ezért a kórház három újabb, hiánypótló online tanfolyamot indít – tették hozzá.

A szülésfelkészítő tanfolyamon az érdeklődők az intézmény szülésznőin és csecsemőápolóin kívül laktációs szaktanácsadó, gyógytornász, szülész-nőgyógyász-, gyermeksebész és neonatológus szakorvos előadásait hallgathatják meg.

A készítők arról is gondoskodtak, hogy “életük legnagyobb kalandjára” mentálisan is felkészülhessenek a gyermeket váró családok – olvasható a közleményben.

MTI/bezzeganya.reblog.hu

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét