Kezdőlap Kiemelt Kim Jong Hyun, a K-pop egyik legnagyobb sztárja ma lenne 31 éves

Kim Jong Hyun, a K-pop egyik legnagyobb sztárja ma lenne 31 éves

297
0

Ahány ember, annyiféleképpen reagál erre vagy arra az interakcióra. Sajnos, nem vagyunk annyira felvértezve arra, hogy a sok-sok ingerrel szemben felvegyük azt a bizonyos kesztyűt.

 

Úgy érzem talán, hogy megkapom amit szeretnék, de nem tudom feldolgozni, hogy egyáltalán jogos, amit kapok? Megérdemlem? Ha megérdemlem, meddig tart a siker? Egyáltalán fontos nekem a siker? Miért motivál engem valami vagy valaki? Mit tehetek, ha úgy érzem, nem megy tovább? Tehetetlen vagyok, elárasztanak a hülye gondolataim, mit kezdjek velük? (Persze a másik véglet is előfordul: a sok kudarcélmény is vezethet depresszióhoz.) Biztos vagyok abban, hogy fenti kérdések nem hagyták el azok elméjét, akik a depresszió foglyaivá váltak valaha, így szerintem Kim Jong Hyunban is felmerültek fentiek.  

 

www.lelekbenotthon.hu

 

Elképesztő tragédia, de úgy gondolta, hogy a halál az egyedüli megoldás minden bajára. 

 

starity.hu

 

Az állandó szomorúság mintha mindig ott bujkált volna Kim Jong Hyun (SHINEE főénekese) tekintetében, amikor fellépett, azonban jól tudta palástolni rajongói elöl. Valami nagyon marcangolhatta belül, rágta, ami lassan az életére tört.

 

A reményvesztettség érzése egyre inkább megjelenhetett a K-pop műfaj egyik legnagyobb sztárjánál.

 

Érdekes, de nem épített falakat maga köré, hiszen tette a dolgát, mégsem volt megelégedve munkájával.

 

 

 

Hatalmas nyomás érte mindenhonnan: az ügynökség, a rajongók és a család részéről is. Egyszerűen besokallt, elege lett önmagából, a megfelelési kényszerből, nem bírta tovább elviselni a rajongók szeretetét sem, már-már fojtogathatta. A kiváló tehetség már régóta szenvedhetett depresszióban, de nem kizárólag lelki okai lehettek nála, hanem abban a biológiai tényezők is döntő szerepet játszhattak.

 

 

Szinte hihetetlen, de igaz, hogy a szakemberek szerint a  depresszió nem a jellem vagy az akaraterő gyengesége, hanem ugyanolyan betegség, mint a cukorbetegség vagy akár az allergia.

 

Sajnos a fentiek nagyon sok emberre – nemcsak sztárokra – vonatkoznak, hanem a mai, gyorsuló, elembertelenedő világ sajátja, mindegyikünkre vicsorít.

 

Ordító képével belemászik minden sejtünkbe, porcikánkba, gombostűnyi helyet sem hagy, hogy ne őt éreznénk, tapintanánk.

 

A “Mondd meg, mit tegyek” című daluk a szerelemről szól

 

 

Ki vagyunk téve ennek a betegségnek, és sajnos sokan nem tudunk mit kezdeni vele, ahogyan Kim Jong Hyun sem, hiszen nála odáig fajult a depresszió, hogy feladta, nem akarta, hogy a világ lássa a gyengeségét, pedig nem volt az, sőt!

 

Hihetetlen dolgot tett le énekesként, zenészként, zeneszerzőként, táncosként, rádiósként, nem  utolsó sorban Emberként az asztalra. 

 

Kim Jong Hyun ma lenne 31 éves.

 

Szeretettel emlékezzünk rá!

 

Az a nap is, amikor felkészült távozására, felhívja a figyelmünket, mekkora jelentősége van annak, hogy teljes JElenLÉTünkkel kell szeretteinket, barátainkat megajándékoznunk. Nem mehetünk azért az agyukra! Persze,  tisztában kell lennünk azzal is, hogy tiszteletben kell tartanunk a döntéseit, de talán sikerül kiráncigálnunk a depresszióból.

 

 

Egy nagy rajongója: “Örökre a szívembe leszel Jonghyun! Nagyon helyes és dögös voltál, emellett kiváló hangú, sose feledünk! Remélem, ott sokkal jobb lesz, és lenézel ránk! Az egész világnak hiányzol! Szeretünk, most és örökké! Jól csináltad, keményen dolgoztál, nyugodj békében, édes.”

 

Egy kései rajongója: “Hát, én nagyon sajnálom ezt a fiút! Istenem, annyira kár érte 🙁 szegény… eddig nem halottam a SHINee bandáról, inkább a BTS volt a top elejétől kezdve. Épp 1 nappal a halála után görgettem a Facebokoot, és egy oldalon láttam meg, aztán gondoltam utána nézek ki is lehet ő, mert képről szimpatikusnak tűnt, és wááá, miért mindig a jók mennek el? :((( Már rongyosra hallgattam a “Tell me what to do” zenéjüket, és még más albumjukat, néztem róla videókat, ahol csak lehet olvastam róla, és pirosra sírtam a szemem, esküszöm :'( Olyan tökéletes volt, helyes, tehetséges srác, és ezt tette, nem hiszem el.”

 

 

Kedves Látogató! 

 

Ha ismersz valakit a környezetedben, aki szerinted segítségre szorul, vagy Te magad kéred, akkor hívjad őket: a Délután Alapítványt a 13777, vagy a 06-80-200866-os számon.

 

Forrás: youtube.com/샤이니(SHINee)

Fotó: Mihály István

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét