Kezdőlap Egyebek Pedagógiai esték – Dr. Gyarmathy Éva: Az atipikus lesz a tipikus –...

Pedagógiai esték – Dr. Gyarmathy Éva: Az atipikus lesz a tipikus – ONLINE előadás

139
0
Nagyszerű hírünk van: dr. Gyarmathy Éva áprilisban visszatér a Pedagógiai esték (virtuális) színpadára! 

🙂

 

Éva idei előadása az atipikus fejlődésű (tanulási zavarral, figyelemzavarral, hiperaktivitás zavarral, impulzus kontrollzavarral, autizmus spektrum zavarral küzdő) gyerekekről fog szólni.

 

 

Az előadás időpontja:

2021. április 20. kedd 18.00 (az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 20. kedd 18.00-tól április 21. szerda 18.00-ig) itt lesz elérhető: 

Előadónk: dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa.
Hogyan tekinthetem meg az előadást???
FIGYELEM:
az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
– Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán!
🙂
Nem érsz rá aznap este?
Semmi gond:
az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 20. kedd 18.00-tól április 21. szerda 18.00-ig) lesz elérhető itt:
Így a megadott időkereten belül bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

Miről szól ez az előadás?

Dr. Gyarmathy Évát nem kell bemutatnunk a Mentor(h)áló közönségének: a Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa Magyarország egyik vezető oktatási szakembere, a Mentor(h)áló sorozatainak többszörösen visszatérő vendége, talán nem véletlenül – szakértelme, elkötelezettsége példaértékű sokunk számára.

Sokunkat érdeklő, sokakat érintő téma, kivételes felkészültségű szakember – az előadást ezért jó szívvel ajánljuk MINDEN pedagógusnak, egyetemi oktatónak és hallgatónak, a téma iránt érdeklődő szülőnek, nagyszülőnek és más szakembernek.

Forrás: IH Rendezvényközpont/Mentorháló

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét