Kezdőlap Életmód Mit hozunk otthonról? – Családi mintáink, és amit kezdünk velük – Kozma-Vízkeleti...

Mit hozunk otthonról? – Családi mintáink, és amit kezdünk velük – Kozma-Vízkeleti Dániel család- és pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus online előadása

141
0

Az előadás időpontja: 2021. március 30. kedd 18.00

Jegyár: 2.000 Ft

Az előadás helyszíne: a nappalid, a konyhád, az irodád, a kedvenc kuckód – tetszés szerint választható.

 

Nem érsz rá aznap este?

 

Semmi gond: a jegyvásárláskor megkapott linkre kattintva 24 órán belül bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

 

 

 

Hogyan tekinthetem meg az előadást???

 

  • Vásárold meg a jegyed! JEGYVÁSÁRLÁS
  • Kattints a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi linkre! (FONTOS: előfordulhat, hogy a visszaigazoló levél a Promóciók/Spam mappába kerül!).
  • Írd be a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi jegysorszámot (QR-kódot) az itt megjelölt linken található videó alatti mezőbe. Linkért kattints ide!
  • Tarts velünk és tanulj nagyszerű előadóinktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán 

 

Miről szól ez az előadás?

 

Máris dörzsölhetik a tenyerüket mindazok, akik szeretik a humoros, könnyed stílusú, mégis mély tartalommal bíró előadásokat. Kozma-Vízkeleti Dániel esetében mindezeket garantáljuk, hiszen Dániel már 2 alkalommal is nagy sikerű előadást tartott nálunk!

 

Új előadásában “az otthonról hozott családi minták” lesznek a középpontban, és előadónk a következő kérdéseket fogja körbejárni:

“Tényleg mindenről a szüleink tehetnek? Tényleg olyan párt választunk, mint Anyánk/Apánk? És ha nem – hiszen ez eléggé nyilvánvaló, a gyakorta elhangzó szlogenek ellenére – mi az, ami tényleg rajtuk múlik? Hogyan határozzák meg az életünket és mi a mi felelősségünk a tőlük kapott útmutatások követésében vagy újragondolásában? Előrelépés-e, ha elhatározzuk, hogy mi mindent máshogy fogunk csinálni, mint ők? Hogyan gazdálkodhatunk az örökséggel?” Kozma-Vízkeleti Dániel pár-, család- és pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus kitűnő előadó – humoros, jó stílusú előadására máris nagyon várunk.

 

Hatalmas érdeklődés várható!

 

Figyelem: az előadás csak a megadott kezdési időponttól kezdődően, 2021. március 30. kedd 18.00-tól március 31. szerda 18.00-ig érhető el!

 

Szeretettel várunk MINDEN érdeklődőt!

 

https://www.ihrendezvenykozpont.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét