Kezdőlap Kiemelt Zenei csatangolás – DJ szett és népzene -THOMX Feat. Nagy Teodóra –...

Zenei csatangolás – DJ szett és népzene -THOMX Feat. Nagy Teodóra – Visszhang (Club Mix)

179
0

A tavalyi karantén alatt megszületett az első igazán DanceFolk-os dalunk! Idén úgy döntöttünk, hogy egy kicsit felturbózzuk!

 

Elkészítettük a Visszhang Club Mix verzióját! 😍 Fogadjátok szeretettel!

🎻🇭🇺🌹

 

Kedves Látogató!

Nyugodt szívvel ajánlom Szűcs Tamás és Nagy Teodóra – THOMX – DanceFolk – szuper produkcióját, amely tegnap került fel a Dancemix Records youtube csatornájára. Tavaly nyáron készítették el első változatát ennek a dalnak, most azonban kicsit felturbózták, ahogyan írták fb. bejegyzésükben…

 

 

Nem túl sokat ír Tamás a THOMX-ról, azonban ez a kis társulás, amit Teodórával hozott össze, egyedien színesíti a DJ szettet, benne nemcsak a modern és tematikus elemek, hanem bizony a népzene varázslatos világa is fellelhető.

 

Nem lehet számomra vitás, hogy a népzene az egyik olyan zenei stílus, amely mindenki számára ad egyfajta atavisztikus erőt. Erős kötőanyaga a mai felnövekvő generáció előadóinak építőkövet jelenthet, így számukra is. Talán bizakodóak lehetünk, hogy megmarad egy kicsit az a hagyománytisztelet, népzenei kultúránk, amely nagy örökségünk. Hatalmas kincsként kell megőriznünk, és továbbvinnünk. Így, vagy úgy, de kötelességünk is.

 

 

Tiszta szívből kívánom, hogy még sokáig visszhangozzanak! 🙂

 

Köszönöm Teodóra és Tamás! 

 

Ó, de jó lenne már élőben hallgatni, látni titeket is!

Forrás: THOMX – DanceFolk facebook és Dancemix Records youtube.com

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét