Kezdőlap Egyebek Emlékezés Minden Gyermekre és Nővéremre, Visnyei Beáta Évára

Emlékezés Minden Gyermekre és Nővéremre, Visnyei Beáta Évára

1077
0

Kedves Látogató!

 
Szomorúság, bánat, fájdalom: örök sirámok, sóhajok törnek fel belőlem és mindenkiből, akik elveszítik családtagjaikat, különösen, ha egy gyermeket, aki alig látott valamit ennek a világnak a szorításában, sietett valamiért egy másik létforma felé.
Drága Nővérem, Visnyei Beáta Éva ma lenne 57 éves. Biztos vagyok abban, hogy sokat adott volna a világnak, rendkívül okos volt már pár hónaposan is.
Az Apa szó volt az első, ami elhagyta ajkát és persze gyönyörű kislányként látta Őt a környezete, különösen  Szüleim és családtagjaim, de ez nem vitás…  Kicsiny szíve ha nem is sokáig dobogott (alig nyolc hónaposan sietett el!), hagyott itt magából értékes pillanatokat: Szüleimnek, Nővéremnek, Marikának, nekem – bár én nem láthattam már -, és természetesen mindenki számára.
Feladta nekünk a leckét, miközben Ő már az égi világban adja MAGát, ahogyan kell.
Figyel minket, mennyire is tanultunk, és ha kell, ott van velünk bármelyik pillanatunkban, ha elakadunk az élet furcsa és nagyon lehúzó sötétségében.
 
Ezzel az ismert Robert Miles dallal emlékezek rá, ahogyan a szerzőre és minden kedves Gyermekre, aki azt gondolta, hogy amit akart, meglátott, megtapasztalt már e földi világban.
Robert Miles (május 10-én lesz 4 éve, hogy elhunyt) ebben a dalban jobb kezes zongorás résszel kápráztatta el a közönségét, sokszor unta is, azonban ebben az unásban nemcsak prüntyögés van, sokkal több.
Nekem és sokunknak valami egészen különleges élményt ad még ma is!

Béke és szeretet legyen veletek, Drága Gyermekek, Édes Nővérem, Robert Miles!

Forrás: Fotó: hu.pixiz.com
youtube.com
Visnyei Ferenc/Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét