Kezdőlap Táncművészet Balett-est – Crème brûlée (Don Juan / Cacti) – ONLINE premier

Balett-est – Crème brûlée (Don Juan / Cacti) – ONLINE premier

104
0

Balett-est két részben

2021. március 6.

19:55 – 23:20 GMT + 1

Előadóhely:

Opera Otthonra

1061 Budapest, Andrássy út 22.

 

Felhívjuk Tisztelt Nézőink figyelmét, Hogy a Kaktusz című Produkció Szerzői Jogi előírások miatt szerint csak Magyarország területén látható. A Don Juan t megtekinteni, ide ide

 

Gluck, Haydn, Beethoven, Schubert … Az est e nagy hatású zeneszerzők kompozícióira készített táncművekre épül, egyszerre kínálva kikapcsolódást a klasszikus zene és a balett szerelmeseinek. Thierry Malandain Gluck zenéjére készült Don Juan című alkotását először láthatja a magyar közönség,

Az Est Második részében Pedig Alexander Ekman Kaktusz című produkciójának 2020-ban megtartott magyarországi bemutatójának felvételét élvezhetik a műfaj kedvelői.

 

 

Az előadás megtekintése 2021. 03. 06-án 20 órakor kezdődik. 

A felvétel nem visszanézhető. 

 

Ajándékba jegyet vásárolni jelenleg nincsenek lehetőségek, ezért a feltöltött tartalom megtekintéséhez szükséges szükséges jogosultságoknak kell lennie a fióktelep kötődik, így a hiába vásárol több jegyzet, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás. 

 

 

Gluck, Haydn, Beethoven, Schubert … Négy befolyásos zeneszerző találkozik a zenéjükre létrehozott koreográfiák révén ebben a programban a klasszikus zene és a balett rajongói számára. Thierry Malandain Don Juan- ját Gluck zenéjével először mutatják be Magyarországon, a program második részében látható Alexander Ekman kaktuszok 2020-as magyarországi premierjének felvétele .

 

 

Az előadás 2021. március 6-án 20: 00-kor látható. Később nem érhető el. 

 

Felhívjuk figyelmét, hogy harmadik fél számára nem lehet jegyet vásárolni, mivel az előadás csak regisztrált nézők számára érhető el, a link nem ruházható át.

 

Koreográfus:

Thierry Malandain

Díszlet- és jelmeztervező:

Jorge Gallardo

Világítástervező:  

Christian Grossard

Thierry Malandaint a Stepping Grounds Arts / Culture Management képviselő. / Thierry Malandain képviseli a Stepping Grounds Arts / Culture Management.

www.steppinggrounds.com

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét