Kezdőlap Kiemelt Zenei csatangolás – Tényleg megöl lazán a zenéjével – Roberta Flack –...

Zenei csatangolás – Tényleg megöl lazán a zenéjével – Roberta Flack – Killing Me Softly With His Song

572
0

Kedves Látogató!

Szeretettel ajánlom neked is ezt a dalt!

nypost.com

Annyira jó, hogy rátaláltam most erre a gyöngyszemre. Bizony életem legnehezebb és legfájdalmasabb pillanataiban is mindig megnyugtat ez a dal, olykor még meg is próbálkozom az eléneklésével is. Persze, sehol sem vagyok! 🙂 Roberta Flack hangja viszont mindig elvisz egy olyan világba, amely leírhatatlanul más, ahol a szabadság, a béke és a szeretet egyértelműen megmutatja szépséges arcait, minden máz, vakolat lehullik rólam is. Az amerikai Hang, a 84 éves sztár, a többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, rhytm and blues-, dzsessz-, pop- folkdalok legzseniálisabb előadója számomra. 

 

Tényleg megöl lazán a zenéjével

 

 

 

 

A 48 évvel ezelőtt íródott dal megsemmisít, megöl, ugyanakkor felépít, újraéleszt, a katarzis egyszerűen létezésem legszebb pillanataival ajándékoz meg  – ilyenkor tudom igazából, hogy “Ki is vagyok, honnan jöttem, hova is tartok”? – , amit igazából sűrűbben is megélhetnék. Többször is megérezhetném és tudnám, hogy LÉTezésem nem hiábavaló. Ritkán tudok ilyet megélni, pedig mindig ott van valahol bennem, lelkem legmélyebb rejtekeiben, csak keresnem kell és rátalálok.

bostonglobe.com

Kedves Látogató!

Kívánom neked is: úgy éljed meg legszebb pillanataidat, hogy azok megmaradjanak, gyógyszemekké váljanak, örökre bevésődjenek emlékezetedbe, amelyek ha szükségesek, előjöjjenek, menedéket nyújtsanak majd a végső óráidban is!

Forrás: wikipédia/youtube.com

Visó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét