Kezdőlap Kiemelt Zenei csatangolás – KANG DANIEL- PARANOIA – Igazi idol

Zenei csatangolás – KANG DANIEL- PARANOIA – Igazi idol

880
0

 

A koreai Kang Daniel 1996. december 10-én született. Énekel, rappel, táncol (de még mennyire!) dalszerező és vállalkozó. Na, még nincs vége a felsorolásnak: modell, műsorvezető. Elképesztő jelenlétével uralja a színpadot és a lányok szívét. Lehengerlő habitusával, tehetségével nem véletlenül őrjöngenek érte. Ami viszont még érdekesebb: nincs elszállva magától, mint a legtöbb tinisztár, sőt, jótékonykodik, nem fukarkodik dollármillióival a rászorultak felé. Mindig teljes jelenlétével tiszteli meg a hozzáfordulókat. 

 

 

A rendkívül jóképű idol  2017 elején vált híressé, mint a Produce 101 című valóságverseny második évadának első helyezettje és a show derivatív fiúcsoportjának, a Wanna One-nak volt tagja, amely kritikai és kereskedelmi sikerekre tett szert, miközben másfél éven át népszerűsítették. Most szólóénekes.

 

“Ő tényleg egy idolnak született, a szó nemes értelmében, elbűvölő karakter,  igazi közönség kedvenc. Tetszik a szépsége mellett a gondolkodása, a dolgok, amiket képvisel és a szerénysége, alázata.

 

nme.com

Nemcsak a színpadon mutatja meg karizmatikus személyiségét, hanem a valós életben is.” – az egyik közösségi oldalon írja róla egy fanatikus rajongó.

 

Forrás: wikipédia/https:/

Kiemelt kép: www.thejakartapost.com/

Írta, összeállította: Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét