Kezdőlap Film- és színházművészet Hogyan válasszunk megfelelő karórát?

Hogyan válasszunk megfelelő karórát?

358
0

Már látjuk a fényt az alagút végén, idén a legpesszimistább tervek szerint is visszatérhet az életünk a megszokotthoz hasonló kerékvágásba, de legalábbis bátrabban mozdulhatunk majd ki otthonról. Az utóbbi évben főként a pizsamánkat cseréltük egy szabadidőruhára, de ha újra elhagyjuk a lakást, bizony visszatér a nagy kérdés: mit is vegyünk fel?

 

Márpedig a karóra öltöztet, így érdemes elgondolkodni egy új darab beszerzésén, melyben a Találjórát csapata segít nekünk.

 

Újra divatban a kiegészítők

 

Otthonra természetesen kevesen hordunk kiegészítőket, így a férfiak és nők egyaránt leteszik az ékszereket, öveket. Lassan egy éve nem veszünk táskát reggelente, és a karóránk helyett is legfeljebb a lépésszámlálót hordjuk, amely sokunknak sokkal alacsonyabb értéket mutatni, mint azt szeretnénk. Ennek a helyzetnek azonban fokozatosan vége lesz, így hamarosan újra terítékre kerülnek e darabok, és remélhetőleg a lépésszámlálóba is életet tudunk majd lehelni.

 

Hogyan válasszunk karórát?

 

Kevesen tudják, de a karóra nekünk, magyaroknak különösen becses, hiszen úgy tudjuk, a világ első karórája magyar kézre készült. A kiválasztáshoz az alábbiakat érdemes átgondolnunk:

  • Digitális vagy analóg: Bár az okosórák térhódítása megállíthatatlan és már a legtöbb nagy, hagyományos óragyár is előrukkolt hasonló termékkel, a tradícionális karórák még mindig nagyon sok embernek okoznak örömet. Különösen a alsó/alsó-közép és a luxus kategóriában hódítanak, valamint azok körében, akik több órát is választanak, hogy a megfelelő szetthez a megfelelő darabot tudják viselni.
  • Méret: Ez egyéni preferencia kérdése, melyhez a legjobb megoldás, ha a saját csuklónkon látjuk a kiegészítőt.
  • Márka: A “magas minőség, de elérhető ár” kategóriában a Movement (MVMT), a Fossil, a Tissot és a Diesel márkák hódítanak leginkább. De érdemes követni a kedvenc ruhamárkáinkat, mert a legtöbb kínál saját kialakítású karórát is.

A Találjórát online magazinból inspirálódhatunk a legújabb darabok megtekintésével, legyen szó akár férfi, akár női karórákról, digitális eszközökről vagy a hagyományos változatokról.

A fotó forrása:

KieferPix / Shutterstock.com

Szponzorált cikk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét