Kezdőlap Interjúk Dimash Kudaibergen – Interjú – A Függetlenség tehetségei – Elhozza nekünk az...

Dimash Kudaibergen – Interjú – A Függetlenség tehetségei – Elhozza nekünk az égi szférák zenéjét is

998
0

Forrás: Dimash Dears Hungary/youtube.com

dimashthesinger.com

 

Kedves Látogató!

A Dimash Dears Hungary jóvoltából adjuk közre ezt a videót, magyar fordítással.

2020. december 13-án „Qazaqstan” tévécsatornán a „Тәуелсіздік тарландары” (A Függetlenség tehetségei) projekt keretében mutatták be a Dimash részvételével készült dokumentumfilmet, amelyben az énekes beszél a világnézeteiről, a művészetről, valamint az álmairól. (Ez a videó a teljes film részleteit tartalmazza.)

soundcloud.com

Tudom, hogy ízlések és pofonok, de számomra vitathatatlan, hogy azek a rezgések, hangok, amelyek Dimashból törnek fel elementáris erővel, már-már azt gondolom, hogy az égi szférákból eredeztethetők.

Amikor hallgatom, látom, megsemmisülten befelé, magamba figyelek, hogy felépítsem magamat, MAGomat ismét.

Nagyon sok tiszta, szép hangot hallottam már életemben, de az a tisztaság, az a hangterjedelem, az az erő, az az alázat, az a szeretet, amit ad magából ez a srác, egyszerűen nem emlékszem, mert nem is volt ilyen… talán még lélekként hallhattam, megtestesülésem előtt… és sokszor megkönnyezem ezt a gyermeket, Ő a mi Ajándékunk, az Úr küldte hozzánk!

Isten Végtelen Szeretete tartsa meg Őt nekünk, az Emberiségnek!

Hatalmas ajándékot hordoz magában, és ezt csak úgy odaadja nekünk, de egész Lelkét, hogy hírül adja: a zene, a szeretet létezik, s nem szabad birtokolni, tovább kell adni, áramoltatni kell, hogy mindenkihez eljusson!

Szeretettel, Vis(j)ó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét