Kezdőlap Egyebek Brianna Wiest amerikai író, költő és Visó gondolatai – Az elengedésről… csak...

Brianna Wiest amerikai író, költő és Visó gondolatai – Az elengedésről… csak szeress!

774
2
Bizonyára nehéz megtenni, de csak akkor lehetsz szabad – és a másik ember is! -, ha készen állsz rá elengedni azt a Valakit, Akit eddig kísértél útján, de már nem tudsz többet adni magadból, és a másik sem kéri. Sok vagy, vagy kevés… mindegy!
 
Vele voltál minden egyes pillanatban, érezted, tudtad, hogy a korlátokon áthajolva legyőzitek az időt és a teret, amely mindegyikőtöket kényszerített erre vagy arra, de ti még így is  szabadok voltatok.
 
Ha azonban már nem érzitek, nem tudjátok magatok mögött azt, amely eddig összekovácsolt titeket, menni kell tovább… ne gondolkodj, ne sírj… eddig tartott…
 
Nem biztos. hogy értened és tudnod kell, hogy mi miért történt.
 
 
Az okok mindig megtalálnak, talán egyszer megtudod mindet!
 
 
Ha Ő nem kéri, hogy segítsd vagy nem meri megmondani, hogy nem kér belőled vagy nem foglalkozik veled úgy, mint egykor, nem baj, a szíveddel biztosan megérted… és csak szeress!
 
Engedd Őt útjára!
 
Járja a saját útját, ahogyan Te is lépkedj előre, ha szükséges, akkor egyedül…
 
Egyszer úgyis találkoztok…
 
Köszönjed meg neki, hogy létezésével megajándékozott és meg is marad neked örökre, még ha már nem is vagytok teljes JELenLÉTtel egymás iránt.
Úgy érzed, hogy belehalsz?
Igen… egy kicsit belehalsz, a megsemmisülés réme vicsorog is rád, azonban pont most érkezett el a pillanat, hogy éljél… és a másik embernek is…
Hagyjad lélegezni őt, engedd szabadon… így az Ő és a te lelked fehér vásznaira is a szabadság és szeretet festéke ömlik…
 
A szeretet az, amely mindig összeköt és erősebb lesz, mint valaha!
 
Tiszta szívvel ajánlom a fenti saját gondolataimat, ahogyan Brianna Wiest amerikai író, költő  “mesternőjét” is…
Visó
 
 
 
“Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek.
Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, és ez lesz a legfontosabb is. Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni.
Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akiket nem érdekel a jelenléted.Tudom, hogy a megérzésed az, hogy mindent megteszel azért, hogy elismerést szerezz a körülötted lévőktől, de ez egy impulzus, ami ellopja az idődet, energiádat, mentális és testi egészségedet.
Amikor örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel kezdesz küzdeni egy életért, nem mindenki lesz kész arra, hogy kövessen téged arra a helyre.
Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változnod, hanem azt jelenti, hogy el kell engedned azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy elkísérjenek.
Ha kizárnak, sértegetnek, elfelejtenek vagy figyelmen kívül hagynak azok, akiknek az idődet adod, nem teszel magadnak szívességet azzal, hogy tovább kínálod az energiádat és az életed.
Az igazság az, hogy nem vagy mindenkinek való, és neked sem való mindenki!
Ez teszi olyan különlegessé azt, amikor olyan embereket találsz, akikkel barátságot kötsz, vagy viszonozzák a szerelmet.
Tudni fogod, milyen értékes, mert megtapasztaltad már azt, ami nem az.
Minél több időt töltesz azzal, hogy megpróbálod megszerettetni magad valakivel, aki nem képes viszont szeretni, annál több időt vesztegetsz azzal, hogy megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy valaki mással kapcsolódj.
Több milliárd ember van ezen a bolygón, és közülük sokan találkoznak veled az érdekesség, és elkötelezettség szintjén.
Minél többet maradsz kapcsolatban olyan emberekkel, akik párnának, háttér opciónak, vagy gyógytornászként használnak az érzelmi gyógyuláshoz, annál tovább maradsz távol attól a közösségtől, amelyet szeretnél.
Lehet, hogy ha nem jelentkezel, nem fognak keresni.
Talán, ha abbahagyod a próbálkozást, a kapcsolat véget ér.
Talán ha nem írsz tovább, a telefonodon nem lesznek üzenetek hetekig.
Ez nem azt jelenti, hogy tönkretetted a kapcsolatot, hanem azt jelenti, hogy mindaz, ami fenntartotta ezt, az az energia volt, amit csak te adtál a megtartásához.
Ez nem szerelem, hanem ragaszkodás.
Esélyt akar adni azoknak, akik nem érdemlik meg!
Sokat érdemelsz, ám vannak emberek, akiknek nem kellene ott lenniük az életedben, és ezt észre fogod venni.
A legértékesebb dolog, ami az életedben van, az az időd és az energiád, mivel mindkettő korlátozott.
Bármire is adod az idődet és az energiádat, meghatározza a létezésedet.
Amikor rájössz erre, kezded megérteni, miért vagy ennyire ideges, amikor olyan emberekkel töltöd az idődet, olyan tevékenységekben, helyeken vagy helyzetekben, amelyek nem illenek hozzád és nem kellene, hogy a közeledben legyenek, mert energiát lopnak.
Kezdesz rájönni, hogy a legfontosabb dolog, amit magadért és körülötted mindenkiért megtehetsz, hogy mindennél hevesebben véded az energiádat.
Tedd az életed biztonságos menedékké, ahol csak ′′kompatibilis ′′ emberek lehetnek veled.
Senkiért sem vagy felelős.
Nem te vagy a felelős azért, hogy meggyőzd őket a fejlődésről.
Nem az a dolgod, hogy az emberekért létezz és az életed add nekik!
Mert ha rosszul érzed magad, ha kényszert érzel, akkor minden problémád gyökere leszel a ragaszkodásod által, attól félve, hogy nem kapsz viszonzást az általad nyújtott szívességekért.
Az egyetlen kötelességed, hogy rájöjj, hogy te vagy a sorsod ura, és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled.
Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel.
Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg is fog minden változni, ez biztos.
Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időd olyanokra, akik nem értik meg a változást, a szeretetet, az értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz.”
Forrás: wikipédia

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kedves Látogató!

    Kaptunk egy elektronikus levelet Zentai Pajner Zsolttól, akinek nagyon kedves és jó barátja, Sütő András nézett utána, hogy valójában nem Anthony Hopkinstól származnak a fenti magvas gondolatok, hanem Brianna Wiest írónőtől.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét