Kezdőlap Egyebek PÉCSI VÁROSNÉZÉS JÁTÉKOSAN – TÖLTSD LE A TELEFONODRA A HELLO VÁROS JÁTÉK...

PÉCSI VÁROSNÉZÉS JÁTÉKOSAN – TÖLTSD LE A TELEFONODRA A HELLO VÁROS JÁTÉK APPLIKÁCIÓT!

130
0

Multikulti város volt már a középkortól? Valóban, a történelem viharai során találtak itt lakóhelyet németek, szerbek, dalmátok, bolgárok csehek, vallásukat tekintve katolikusok, reformátusok, zsidók, akik békében éltek együtt és létrehozták ezt a különleges, mediterrán hangulatú várost.

2021. JANUÁR 18 – 24 között!

A 18-19. században közösen virágoztatták fel a helyi ipart, volt itt világhírű orgonagyáros (Angster), majolika gyáros (Zsolnay), kesztyűgyáros (Hamerli), és még hosszan sorolhatnánk. Próbáld ki telefonos játék applikációnkat Pécsen, és sok érdekességet megtudhatsz erről a csodálatos városról.

Pécsi városnézés  játékosan – telefonos városi séta

A telefonos városi séta alkalmazást Androidre a Google Play Store-ból tudod letölteni.

Ezt keresd: hellovaros

A Play Store-ból ingyenesen letölthető az alkalmazás, és csak azért a városért kell fizetned, ahol éppen játszol. Az alkalmazás Pécs mellett elérhető még Siófokon, Balatonfüreden és Szentendrén is.

Regisztráció után kártyával tudsz fizetni, és máris kezdheted a játékot.

A kezdő pont a Széchenyi téren a Dzsáminál található, itt kapod meg a telefonodtól az első rejtvényt, és ha megfejtetted, máris elárulja a következő pontot a városban, ahova menned kell. A pontok természetesen a főbb látnivalókat fűzik össze, és ha elakadnál, az alkalmazástól segítséget is kérhetsz.

És mit tud még ez az applikáció?

Minden feladatnál a jobb felső sarokban találsz egy Info gombot, erre mindig érdemes kattintani, hiszen itt olvashatsz igazán a város érdekességeiről, történetéről, legendáiról.

Jó játékot kívánunk!

 

Oczella Éva

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét