Kezdőlap Film- és színházművészet Hódmezővásárhely, BFMK – Házhoz viszi a kultúrát a Bessenyei!

Hódmezővásárhely, BFMK – Házhoz viszi a kultúrát a Bessenyei!

120
0

Forrás: BFMK

 

Január közepétől három különféle online sorozatot indítanak útjára, melyben a gyermekeknek mesékkel és kézműves foglalkozásokkal, a könnyű,- és komolyzene kedvelőinek koncertekkel, a népi kultúra iránt fogékonyaknak népzenével, néptánccal kedveskednek, végül de nem utolsó sorban pedig sport bemutatókkal is színesítik online programjaikat.

 

Január 18-tól minden héten az intézmény Népi kiállítóhelyeit mutatják be Múlt-túra címmel, így a Népművészeti Tájházat, a Papi-féle szélmalmot és a Kopáncsi Tanyamúzeumot. Egy nagyszerű online időutazásban lehet mindenkinek része, aki a BFMK közösségi oldalán rákattint a videókra.

 

Január 22-től minden péntekenként 18.00 órakor Hol volt, online volt címmel…egy mesét hallhatunk majd a Bessenyei Színkör közreműködésével, mely meséhez kapcsolódóan készíthetik el a gyermekek otthonaikban (az általunk összeállított alapanyagból) a kis figurákat vagy január 30-tól minden szombat 19.00 órától Kultúr kanapé címmel pedig komoly,- könnyű, – és népzenei koncerteket, néptánc és sport bemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők otthonról a kanapéból nézve.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét