Kezdőlap Kiemelt Egyszál zongora-két blueshang – Écska&Zsuzsa videoklip bemutató és élő chat!

Egyszál zongora-két blueshang – Écska&Zsuzsa videoklip bemutató és élő chat!

655
0

Garda Zsuzsa és Pleszkán Écska énekesnők az ünnepek közeledtével, egy közös hangfelvétellel és a hozzá készült klippel lepik meg közönségüket. A dal, amelyet ebből az alkalomból választottak: Whintey Houston és Mariah Carey –When You Believe című legendás duettje, mely az 1998-ban bemutatott ,,Egyiptom Hercege’ című DreamWorks produkció főcímdalaként vált ismertté.

A felvételen Horváth Zsolt zongorista közreműködik.

A dalhoz készült zenei klipet egy különleges helyszínen, a kőbányai Szent László Gimnázium majd két emelet magas dísztermében forgatták. Az épület szecessziós stílusban épült,1914 és 1915 között Lechner Ödön és Vágó József tervei alapján. A helyszín kiválasztása nem okozott nehézséget, mivel korábban Écska maga is ebben az intézményben tanult.

Az új évre Garda Zsuzsa énekesnő még egy meglepetéssel készül. Állandó formációjával, a Garda-Benkő duóval(Benkő Zsolt, gitár) új lemezt jelentetnek meg ,,Holdpillangó” címmel. Az albumon olyan neves zenészek is közreműködnek, mint Ferenczi György(hegedű) és Szabó Tamás (szájharmonika).

A címadó dal szövege kedves, elhunyt barátjuk, Hetesi Péter Pál-korábbi lemezük szövegírója- utolsó füzetéből került elő. A többi dal szövegét Garda Zsuzsa jegyzi.

A két énekesnő biztosan nem most dolgozik együtt utoljára. A 2021-es évre máris újabb közös projektet terveznek.

Forrás: Pleszkán Écska és Garda Zsuzsa

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét