Kezdőlap Programajánló Harmónia Jazzműhely, dec. 04. – Oláh Krisztián Trio feat. Oláh Kálmán Jr....

Harmónia Jazzműhely, dec. 04. – Oláh Krisztián Trio feat. Oláh Kálmán Jr. & Tüzkő Salamon

104
0

Az elképesztően tehetséges fiatal zongorista, OLÁH KRISZTIÁN 17 éves korában nyerte meg a marosvásárhelyi nemzetközi jazzfesztivál szóló zongora versenyének első díját. A rákövetkező években sikert sikerre halmozott hasonló vetélkedőkön Angliában, Lettországban és Hollandiában. Még mindig csak 20 éves volt, amikor harmadik helyezést ért el a rangos Montreux Nemzetközi Jazz Fesztivál szóló zongora versenyén. Az azt követő években még öt különböző díjat kapott. A legfrissebb díja pedig a Pleszkán Emlékverseny első helyezése.

Krisztián roppant eredeti, de ugyanakkor megközelíthető stílusban játszik. Az újszerű összetételű együttes szaxofonosa Kisztián öccse, ifj. OLÁH KÁLMÁN, aki hangszerén az elmúlt évek egyik legtehetségesebb felfedezettje. Megismerhetjük a közönség zöme számára még teljesen újnak mondható trombitást, TŰZKŐ SALAMONt és a dobos ÉLES MÁTÉt is. Bőgőn viszont annak nagy mestere, a hangszerén manapság legnagyobb keresetnek örvendő ORBÁN GYÖRGY fog remekelni.

Oláh Krisztián – zongora
Orbán György – bőgő
Éles Máté – dob

Vendégek: Oláh Kálmán Jr. – szaxofon
Tüzkő Salamon – trombita

 

BELÉPŐJEGY NINCS, MERT A VERŐLEÁNYOK KARANTÉNBAN VANNAK. ZENÉSZEINKET TARTALÉKAINKBÓL FIZETJÜK, DE ELÉG SZERÉNYEN, HOGY KITARTSON A PÉNZ.

AKIK MEGTEHETIK ÉS SZERETNÉNEK SEGÍTENI A JÁRVÁNY MIATT LEHETETLEN HELYZETBE KERÜLT ZENÉSZEINKEN, UTALHATNAK TETSZÉS SZERINTI ÖSSZEGET AZ ALÁBBI SZÁMLÁRA, DE A MEGJEGYZÉS ROVATBA FELTÉTLENÜL ÍRJÁK ODA: “ADOMÁNY XY ZENÉSZNEK 2020.(hónap).(nap)-ján ADOTT KARANTÉNKONCERTJÉÉRT”.

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY
1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.
Bank: MKB BANK ZRT
Bankszámla száma: 10300002-10442960-49020012

Kiemelt kép:

Forrás:  Harmónia Jazzműhely AlapítványOláh Krisztián és Budapest Jazz Club szervezésében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét