Kezdőlap Film- és színházművészet Vastaps – Camoletti: Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban -óriási sikerrel fogadta a...

Vastaps – Camoletti: Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban -óriási sikerrel fogadta a közönség a Vörösmarty Színház bemutatóját

30
0

“Szűnni nem akaró vastaps közepette mutattuk be Bagó Bertalan rendezésében a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című Camoletti vígjátékot.

Ladanyi Julianna

 

Megérte várni az évadkezdésre, óriási sikerrel mutatta be a Vörösmarty Színház az évad első előadását.” Vörösmarty Színház

 

 

Kétórányi önfeledt szórakozás

 

 

Saghy Tamas és Egyed Attila

 

Bernard, a sztárépítész elegáns loft-lakásában éli gondtalan életét. Ha kinéz az ablakon, Párizsra lát. Ha vacsorázna, a házvezetőnő viszi otthon a nemzetközi konyhát.

Saghy Tamas és Kiss Diana Magdolna

 

Ha menyasszonya megérkezik, mámorosan szeretik egymást. Ha másik menyasszonya érkezik meg, vele is mámorosan szeretik egymást. Ha a harmadik, vele is.

Varga Lili

 

Mert minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Amikor beállít a régi iskolatárs, hogy apró szívességet kérjen, ő is elámul az irigylésre méltó és tökéletes rendszeren. Persze egyetlen apró hiba is végzetes.

Kettő még rosszabb, vicces. Ez az este a harmadik hibával kezdődik…

 

Fotók: Kiss László

 

Vörösmarty Színház

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét