Kezdőlap Programajánló Szerhij Rebrov vezetőedző szerint elsősorban magát kell legyőznie a Ferencvárosnak szerdán a...

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint elsősorban magát kell legyőznie a Ferencvárosnak szerdán a Dinamo Zagreb ellen

23
0

REBROV: “Nem ők lesznek a legnagyobb ellenfelünk, magunkat kell legyőznünk”

A mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón az ukrán szakember elmondta, tisztában vannak vele, mennyire erős csapat a zágrábi, ahonnan ugyan több meghatározó futballista is távozott a holtszezonban, azonban a helyükre érkezők minőségi pótlást jelentettek. Hozzátette, csapatának ettől függetlenül senkitől sem kell megijednie, ezt már bizonyította a skót Celtic Glasgow otthonában kivívott továbbjutással is.

“Önbizalommal tele kell futballoznunk, és nem is ők lesznek a legnagyobb ellenfelünk, hanem magunkat kell legyőznünk. Amennyiben ez sikerül, akkor egy jó mérkőzést tudunk játszani” – mondta Rebrov, aki az ellenféllel kapcsolatban hozzátette, főleg csapatként különösen erős, képes gyors ellentámadásokra, ezért ezekre megfelelően fel kell készülniük.

A két csapat tavaly a sorozat ugyanezen szakaszában találkozott egymással, a horvát bajnokcsapat otthonában az első mérkőzésen a Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el, a visszavágón azonban a vendégcsapat 4-0-ra diadalmaskodott a Groupama Arénában.

Forrás: fradi.hu/https://sport365.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét