Kezdőlap Programajánló Komolyzenei pikniket tart csütörtökön a MÁV Szimfonikus Zenekar

Komolyzenei pikniket tart csütörtökön a MÁV Szimfonikus Zenekar

24
0

Csütörtökön rendezik a Music ül a fűben elnevezésű komolyzenei pikniket a Millenáris Park és a MÁV Szimfonikus Zenekar rendezésében.

    Dénes-Worowski Marcell karmester és Seidl Dénes Mihály trombitaművész ezúttal a nyári élményekre reflektálnak a komolyzene szemüvegén keresztül könnyed, humoros és tartalmas formában – közölte a zenekar szerdán az MTI-vel.

A MÁV Szimfonikus Zenekart Dénes-Worowski Marcell vezényli, aki állandó karmestere, Seidl Dénes Mihály pedig állandó műsorvezetője a MÁV Szimfonikus Zenekar Unokák és nagyszülők koncertsorozatának. Ők ketten évek óta műsorvezetői a saját alapítású Koncert Plusz előadássorozatnak is, amely kifejezetten a fiatal felnőttek kezébe ad eszközt ahhoz, hogy a zenehallgatás mélyebb és komplexebb élménnyé váljon.

Music ül a fűben

Milyen jó, hogy múlt héten ültünk a fűben, ma igencsak vizesek lennénk :). Köszönjük a találkozást!

Közzétette: MÁV Szimfonikus Zenekar – 2020. július 24., péntek

A fiatal zenészek a karantén alatt sem voltak tétlenek: a koncertpedagógiai tevékenységek egyre növekvő igényét látva szabadjára engedték fantáziájukat, számtalan ötletüket öntötték formába, aminek hamarosan megalakuló start upjuk fog keretet adni.

MTI/MÁV Szimfonikus Zenekar

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét