Kezdőlap Zene Zsüd a feltétel nélküli szeretetről dalol – “… Mi csak madarak vagyunk...

Zsüd a feltétel nélküli szeretetről dalol – “… Mi csak madarak vagyunk egymás kezében…”

125
0

„A szöveg inspirációját egy vezetett mediáció adta, ami a feltétel nélküli szeretet ábrázolására használta azt a képet, hogy a másik ember csak egy kismadár a kezünkben. Ezt vittem tovább, hiszen ez oda-vissza igaz, és bármikor eltűnhetünk, akár csak a másik ember kezéből, akár a Földről is.” – mesélte Zsüd a dalszövegről, aki egyedül játszotta fel az összes sávot, és hangszerelte a dalt, s ahogy az Ígéretes titánoknak elmesélte, a dal egy délután alatt készült el.

 

“Mi csak madarak vagyunk egymás kezében / Készen arra, hogy elrepüljünk és elhagyjuk a földet” – kezdi Zsüd dalát, akár ez is lehetne az ars poétikája.
Zsüd producer, dalszerző, énekes az electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt.

 

Az NKA Hangfoglaló Pályázat producereknek szóló támogatás első nyerteseinek egyike. 2021 év elején érkezik bemutatkozó nagylemeze. Szabad óráiban az imPro School egyik vezető oktatója.
A Birds című dala egy kicsit elrepíti a hallgatót valahova… mintha csak neked szólna kedves Látogató!

Rendkívül hat a lélekre, hiszen egy bensőséges világba visz el.

Talán megtalál téged is! 🙂

Kiemelt kép: Nándor Vincze

Visó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét