Kezdőlap Zene Zenei csatangolás – SF9: Summer Breeze’ – MUSIC VIDEO – A nyár...

Zenei csatangolás – SF9: Summer Breeze’ – MUSIC VIDEO – A nyár illata táncra perdít

97
0

A K-pop műfaj számomra kicsit idegennek tűnt, egészen addig, amíg létre nem jött ez a magazin. Kezdetben azt gondoltam, hogy csak a saját zenei ízlésemet hozom ide neked kedves Látogató. Aztán ráébredtem: ez nagyon önző lett volna tőlem. A helyes út nem ez, hanem az, ha színesítem a zenei rovatunkat és nem a kedvenc zenéimmel traktállak, hanem a zenei irányzatok sokaságából válogatok véletlenszerűen.

 

Be kellett látnom, hogy nem is áll mégsem annyira távol tőlem ez a zenei irányzat (kezdek mindegyikkel megbarátkozni! 🙂 ).

Most elsősorban nem a nagy zenei megoldásokra: ívekre, szárnyalásokra gondolok és a néha sablonos szövegre, (vannak jó rappeléses részek azért!), viszont a dél-koreai SF9 tagjai valamiért nemcsak külsőleg néznek ki jól, hanem a hangjukkal is megerősítik mindezt… Tehát kicsit többet adnak magukból, mint esetleg azok a fiú -és lánybandák, akik csak a “testükkel” képesek eladni magukat – miközben semmi sincs mögöttük! – , a kiadók nagy örömére.

Tae Yang, énekes

Maradjunk az SF9-nél… Ami elképesztő még a most ajánlott produkciójukban, az nem más, mint a tánc. Szóval: a közel 4 évvel ezelőtt debütált fiúk igencsak hódítanak a K-pop világában. Természetesen elsősorban a lányok örülnek és őrülnek meg.

 

Az SF9 (Sensational Feeling) neve is egyértelműen jelzi, hogy szenzációs érzésben lesz részük azoknak, akik őket nézik, hallgatják.

Már itt az ősz, de még mindig tartogat a nyár meleget, amit talán kicsit lehűtenek a fiúk. 🙂 Vagy még sem? 🙂

A nyár illata elbűvöl, olykor táncra is perdít! 

Kedves Látogató!

Fogadd sok szeretettel a nyári szellőbe csomagolt dalukat, amely a 8. korongjukról gurul hozzád! 🙂

Az elején már-már asszociáltam egy klasszikusra: Ennio Moricone zenéjére. 🙂

No, de miért is írok annyit?

A zene, a tánc, a látvány bizonyára nem hagy azért senkit sem hidegen… 

 

Egy kedves rajongó ezt írta róluk: “

Reggeli: nyári szellő

Ebéd: Jó srác

Uzsonna: könnyű szerelem

Vacsora: elég”

Forrás: SF9

Visó

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét