Kezdőlap Programajánló Nemzetek Ligája – Sigér szerint már a pótselejtezőn alkalmazható taktikát kell gyakorolni

Nemzetek Ligája – Sigér szerint már a pótselejtezőn alkalmazható taktikát kell gyakorolni

76
0

Sigér Dávid szerint természetesen fontos a minél jobb eredmény elérése a Nemzetek Ligája első két fordulójában, csütörtökön a török, vasárnap pedig az orosz csapat ellen, ugyanakkor a legfontosabb, hogy ezeken a találkozókon a magyar labdarúgó-válogatott meg tudja valósítani majd azt a taktikát, amely később a bolgárok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn sikerre vezethet.

    A Ferencváros 29 éves középpályása – aki múlt szerdán bombagólt szerzett a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben – az Illovszky Rudolf Stadionban tartott edzést megelőzően a kerettel kapcsolatban megjegyezte, nyilván azért változott annyit a csapat összetétele az elmúlt időszakban, hogy csak olyan játékosok legyenek benne, akik duzzadnak az erőtől és készen állnak a feladatra. Megjegyezte, Marco Rossi szövetségi kapitány arra kérte a futballistákat, hogy minél gyorsabban ismerkedjenek meg egymással annak érdekében, hogy a lehető legjobb csapatszellem alakuljon ki már a törökök elleni összecsapásra.

“Mindig a győzelem a célja annak, aki felhúzza a nemzeti mezt, de még fontosabb, hogy azt a taktikát, amit kitaláltunk és szeretnénk egységesen megvalósítani, ezen a két nemzetközi mérkőzésen eredménnyel párosulva gyakoroljuk, ezzel pedig felkészüljünk a bulgáriai találkozóra” – mondta Sigér.

“A megbeszéléseken már volt szó a törökökről, tudjuk, milyen játékosaik vannak, a következő napokban pedig azon lesz a hangsúly, hogy a lehető leghatékonyabb összetételben és hadrendben léphessünk pályára ellenünk” – tette hozzá a Ferencváros középpályása.

A magyar válogatott csütörtökön 20.45-től a törökországi Sivasban lép pályára, vasárnap 18 órától pedig a Puskás Arénában fogadja az oroszokat.

MTI/goal.com

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét