Kezdőlap Programajánló Tisza Gyöngye Park Disco – I Love Retro sztárvendég: Krisz Rudi, aki...

Tisza Gyöngye Park Disco – I Love Retro sztárvendég: Krisz Rudi, aki keresi a szót…

838
0

Forrás: wikipédia, youtube.com / Tisza Gyöngye Park Disco

Valamit állít a szegedi Tisza Gyöngye Park Disco csapata, vezetése… Nem keveset: azt, hogy a legjobbat hozza! Ami biztos, hogy ifjú felnőttkoromból vannak azért eléggé szép emlékeim, amikor betévedtem ide és persze még azok az emlékmorzsák is elevenen bennem élnek, amelyek ifjúságom buja világát megszépítették… másokét is? 🙂 Persze azóta szépen felújították e patinás épületet, kívül-belül. Minden kicsit más lett, még nem volt alkalmam lecsekkolni, de ami késik… 


Szeged legendás szabadtéri szórakozóhelye 4 napon át eredeti Retro bulitl ígér. Olyan sztárvendégeket kértek fel arra, hogy fellépjenek, akik anno’ slágereikkel belopták magukat a közönség szívébe és még most is forognak korongjaik rádiókban, járják az országot, tehát élő legendák!

Akik meg most merülnek bele az éjszakai életbe, azok is kapnak rendesen valamit a retro világából.

Már szerdán, augusztus 19-én jön is a tinik és a 30-as-, 40 -es korosztály nagy üdvöskéje, Krisz Rudi. 19 évesen a Legjobb magyar énekes volt, de bezsebelte a Legjobb férfi előadónak járó díjat és még ezeket is: 2001 – Bravo Otto választás- Legsikeresebb férfi előadó, Popcorn közönségszavazat- Az év legjobb férfi énekese, IM- Az év legjobb énekese, 2008 – Ólomszárny című dala közönségdíjat kapott az Aranyszarvas dalfesztiválon.

2000 őszén került piacra a  Keresem a szót című 3.maxi, amely egy Glenn Madeiros-dal feldolgozása. A dalhoz Cipruson forgattak videoklipet.

I Love Retro sztárvendégek:

Aug. 20. Csütörtök – Ufo✨
Aug. 21. Péntek – Csordás Tibi/Fiesta✨
Aug. 22. Szombat – Dj Dominique✨

 

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét