Kezdőlap Kiemelt Zenei csatangolás – Dimash kozmikus dala – Egyek vagyunk

Zenei csatangolás – Dimash kozmikus dala – Egyek vagyunk

832
0

Ó, milyen idealisztikus képet fest nekünk Dimash, ahogyan életre kelti a kottafejeket. Színeket önt ránk… Létezésünk valódi színkavalkádját.. Bárcsak lelkünk vásznaira is megfestené a béke, a nyugalom és a szeretet  isteni képeit… és minden pillanatunkban éreznénk, tudnánk, hogy eggyek vagyunk…

Dimash ismét megörvendeztetett minket egyedi, felülmúlhatatlan, kozmikus hangjával. Pár hónappal ezelőtt tette fel maga Dimash Kudaibergen ezt a dalt abból a célból, hogy egyesítse erőinket ezzel az opuszával is. 

A dal, amely orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak íródott ugyan, hogy köszönetét fejezze ki áldozatos munkájukért, azonban egyértelmű, hogy mindegyikünk érintett benne!

Nem vagyunk egyedül a nehéz küzdelemben!

Az emberiségnek fel kell nőnie ahhoz, hogy megtanuljuk: ez a “járvány” arról is szól, hogy mennyire tudunk együtt gondolkodni, együtt érezni, mennyire vagyunk képesek egyek lenni a szenvedéseink közepette.

Elengedjük e egymás kezét vagy szorítjuk erősen és hallgatunk az Úr hangjára, amelyre Dimashon keresztül is hozzájuthatunk.

Ne engedjük el kezeinket, az Úr ebben is a segítségünkre siet!

 

Kiemelt -és nyitókép: pinterest.com

2. kép: facebook

Zene: Dimash Kudaibergen/youtube.com

Visnyei Ferenc/Visó

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét