Kezdőlap Egyebek Szerkesztőségi hír – Születésnap – Beninket, honlapkészítőnket köszöntjük ma

Szerkesztőségi hír – Születésnap – Beninket, honlapkészítőnket köszöntjük ma

246
1

Kedves Látogató!

 

Engedd meg, hogy szeretett Kollégámat, Barátomat, Lélektestvéremet magazinunk felületén is köszöntsem. Nem tagadom, hogy nélküle most nem írhatnám e sorokat. A munka, a közös céljaink megnemesítették kapcsolatunkat is, igazi Testvérré váltunk. Csala Sándor Beni ugyanis anno’ felismerte, hogy az, amit szeretnék, annak értelme van, értéket közvetítünk, élményekkel gazdagítjuk a magyar és egyetemes művészetet, valamit teszünk azért, hogy másképpen láttassuk ezt a világot.
Beni, Molnár Imi (Irigy és Visó) Vezér Söröző, éppen anyagot készítettünk
Már feladni készültem, hogy valaha összejön online magazinunk, úgyhogy valójában létezésem vált kétségessé, de jött Beni, aki megmentett engem és a mai napig töretlenül teszi a dolgát.
Beninek nem tudom eléggé meghálálni, hogy velem tartott – és ez még így is lesz jó sokáig! – a kezdeti nehézségek ellenére (ma sem könnyű persze!), de előrevisz minket, hajt valami előre, amellyel kellemesebbé tehetjük mindennapjaidat!
Beni, Dave, Visó és Joe (ANXIUS együttes) a Vezér Söröző előtt
“Kedves és Szeretett Barátom, Benim! Kívánom, hogy bárhol is jársz gondolatban, szóban és cselekedetben, mindig kísérjen a béke és a szeretet! Továbbra is árassz el bennünket a benned lévő hatalmas kinccsel: a szereteteddel! Nagyon remélem azokkal együtt, akik közel állnak hozzád, hogy még kifogyhatatlan, elapadhatatlan a forrás, amelyből te is táplálkozol, és minket is örökre részesítesz a nemes ajándékban: adod magad, úgy, ahogyan vagy! Végtelen szeretettel és öleléssel köszöntelek születésnapodon! Vis(j)ós szívvel és lélekkel!” – ezzel a pár sorral köszöntöttem ma fb. oldalán Beninket.
Nagyon örülnék, ha töretlenül haladnánk előre Benivel, hogy vele is minél több anyaggal szolgáljunk téged!
Büszke vagyok Benire!
Köszönöm a Szüleinek, hogy ilyen Gyermeket adtak a világnak, nekem, nekünk! Biztos vagyok abban, hogy Beni továbbra is egész Lényével mindenkit megragad és munkájával öregbíti magazinunk hírnevét. 
Természetesen kedves Kollégáimnak is hálát zengek, akik vállalták, hogy  írásaikkal, képeikkel, videóikkal,  élményekkel színesítik napjaidat, ha velünk tartasz!
Hála neked is Kedves Látogató, hiszen nélküled sem lennénk ott, ahol éppen most tartunk!
Szeretettel és öleléssel,
Vis(j)ó

 

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét