Kezdőlap Film- és színházművészet Petíció hiúsíthat meg egy filmet, amelyben nő játszaná Jézust

Petíció hiúsíthat meg egy filmet, amelyben nő játszaná Jézust

298
0

Petíció indult a Habit című filmdráma ellen, amelyben Michael Jackson modell és színésznő lánya, Paris Jackson játszaná Jézus szerepét.

 

Több mint 268 000-en írták alá mostanig azt az online petíciót, amelyet a Habit című film ellen indított múlt héten egy magát Vivian N.-nek nevező felhasználó a change.org oldalán.

A szöveg „kereszténygyűlölő szemét”-nek nevezi a filmes projektet, amelynek néhány részlete áprilisban került a nyilvánosság elé: Jézus Krisztus szerepét Paris Jacksonra osztották, aki Bella Thorne és Gavin Rossdale oldalán játszik majd a Habitben. Thorne szereplője egy „Jézus-fétises”, balhés lányt játszik, aki rosszul elsülő drogüzletbe keveredik, és hogy megússza a balhét, apácának álcázza magát. A 22 éves Jackson jelmezéhez „orrkarika, zilált haj és hagyományos öltözet” tartozik.

A Warner Bros.-nak és a Lionsgate-nek címzett petíció szentségtörőnek nevezi a filmet. Elindítója szerint Jackson leszbikus figurát fog alakítani, bár erre korábban semmilyen, a készülő filmmel kapcsolatos, hivatalos anyag nem utal – hívja fel a figyelmet a The Guardian. A lap szerint nem ez az első aláírásgyűjtés ebben a témában: korábban egy One Million Moms nevű egyesület gyűjtött össze 69 000 aláírást a „hívő embereket kigúnyoló” Habit ellen (ez a petíció már nem elérhető).

Kiemelt kép: IMDB

filmtett.ro

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét