Kezdőlap Egyebek Új honlap – Az egyik szemem sír, a másik nevet

Új honlap – Az egyik szemem sír, a másik nevet

42
0
Új honlap
 
 
Kedves Látogató!
 
 
 
Az egyik szemem sír, a másik nevet.
 
Kicsit el -és megsiratom a régi honlapunkat, mert valamiért hozzám nőtt Beni és Grafit Testvérünk keze munkája. Nem véletlenül, hiszen úgy tekintettem sokszor minden hajnalban rá, de persze mindig is, mintha a saját gyermekem lenne. (A Gyermeknap margójára!) 🙂
 
Tudom, el kell engednem ezt a “gyermekemet” is, ugyanis ott az új, a kisebb, amelyikkel foglalkoznom, törődnöm kell és most ujjonganom is, hiszen erre vártam, vártunk mindannyian, hogy megszülessen végre.
 
Ez az új dizájnosabb, magazinos jelleget ad, ugyanakkor megmarad mindenkor az értékek közvetítése.
 
Nagyon izgatottan várom (szerintem nem vagyok egyedül!), hogy holnap ilyenkor vagy még korábban megnyissam az újat és kitörő örömmel lapozgassam, szemezgessem, kortyolgassam a korábbi anyagainkat, miként is néznek ki az új felületen, majd következik a kemény munka nekem.
 
Az, mert minden új technikai dolog mázsányi súllyal nehezedik rám (nem vagyok kibékülve vele!), rémálmaim közé tornyosodik, és nehézséget okoz.
 
Minden bizonnyal Beni Testvérem, szeretett Barátom segít nekem abban, hogy ez ne történjen meg.
 
Csupán egy kedves élmény maradjon bennem, amikor visszaemlékszem arra, hű, miképpen is tanultam meg az új szerkesztőfelület kezelését.
 
Kedves Látogató!
 
Örülünk annak, hogy megtiszteltél eddig is honlapunk, facebook-, instaoldalunk, de youtube csatornánk alkalmankénti megtekintésével.
 
Most is biztatunk, hogy gyere, nézzél be olykor hozzánk, kortyolgass egy kicsit a finom értéknedűből, a kultúra, művészetek italaiból…
 
Nagyon remélem kedves kollégáimmal együtt, hogy holnap hajnaltól kezdve, ha megnyitjátok az új weboldalunkat, meglepődve és legalább olyan örömmel fogadod, mint mi, akik ezt létrehoztuk, csinosítjuk.
Szeretettel,
 
Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét