Kezdőlap Egyebek Kultúra – Cirkusz – Recirquel: Solus Amor – TEASER TRAILER (2020)

Kultúra – Cirkusz – Recirquel: Solus Amor – TEASER TRAILER (2020)

6
0

“Örömmel mutatjuk be legújabb produkciónk, a Solus Amor beharangozó videóját (teaser trailer). A Recirquel művészeti vezetője, Vági Bence rendezésében és koreográfiájával megvalósuló előadás premierje 2020 őszén lesz a CAFe Budapest keretében a Müpa Budapestben.

Recirquel: Solus Amor / TEASER TRAILER (2020)

Örömmel mutatjuk be legújabb produkciónk, a Solus Amor beharangozó videóját (teaser trailer). A Recirquel művészeti vezetője, Vági Bence rendezésében és koreográfiájával megvalósuló előadás premierje 2020 őszén lesz a CAFe Budapest keretében a Müpa Budapestben. A Solus Amor, a My Land és a Non Solus Recirquel produkciókkal megteremtett cirque danse műfaj legújabb darabjaként egy következő szintre emeli az újcirkuszt, a modern és a klasszikus táncot ötvöző előadóművészeti zsánert: tánc a levegőben varázsolja majd el a közönséget.A következő hónapokban folyamatosan jelentkezünk a friss információkkal!💙💙💙Happy to present the teaser trailer of our brand new production, Solus Amor. The show directed and choreographed by Bence Vági, Recirquel's artistic director will premiere in the autumn of 2020 in the program of CAFe Budapest in Müpa Budapest. The cirque danse genre created by My Land and Non Solus, is literally elevated to new dimensions with Solus Amor: the ultimate dance and ballet in the air show will enchant the audience.Stay tuned for further details! #Recirquel #cirquedanse #BenceVági #SolusAmor #müpabudapest #cafebudapest #cafebudapest2020

Közzétette: Recirquel – 2020. május 22., péntek

A Solus Amor, a My Land és a Non Solus Recirquel produkciókkal megteremtett cirque danse műfaj legújabb darabjaként egy következő szintre emeli az újcirkuszt, a modern táncot és a balettot ötvöző előadóművészeti zsánert: balett, tánc a levegőben varázsolja majd el a közönséget.”

Forrás:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét