Kezdőlap Film- és színházművészet Kultúra-zene-színház-pályázat – Előadóművészeti produkciók finanszírozására hirdetett videópályázatot a StageHive

Kultúra-zene-színház-pályázat – Előadóművészeti produkciók finanszírozására hirdetett videópályázatot a StageHive

192
0

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek, intézmények, projektek támogatására hirdetett 800 ezer forint összdíjazású videópályázatot a StageHive előadóművészeti közösségi platform.

A képhez tartozó alt jellemző üres; stagehive.kult_.jpg a fájlnév

    A jelentkezők rövid, kreatív videókban mutathatják be tervezett alkotásukat projektjüket. A StageHive olyan magyar nyelvű, magyarországi vagy határon túli produkciók bemutatkozó videóit várja, melyek a 2020/2021-es évadban valósulnak meg – közölték az MTI-vel a szervezők.

Színházi, zenei, tánc- és cirkuszi műfajokban egyaránt lehet pályázni, a nevezés feltétele azonban, hogy a készülő előadásban résztvevő alkotók, szakemberek mindegyike aktív profillal rendelkezzen a StageHive platformon.

A beküldött anyagok közül a közönség választja ki az 500 ezer forinttal jutalmazandó fődíjast, a szakmai zsűri pedig – melynek tagjai Fullajtár Andrea színművész, Novák Péter énekes, zeneszerző, műsorvezető és Zsoldos Dávid, a Papageno alapítója – a 300 ezer forintos szakmai díjat ítéli oda.

A közönségszavazás május 20-án kezdődik, de a videók közzétételére a pályázat teljes ideje alatt lesz lehetőség.

A nézők egészen június 3-ig tudnak majd voksolni, a nyertes pályázatokat másnap hirdetik ki.

MTI/StageHive

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét