Kezdőlap Egyebek Fesztivál – Jótékonyság – A László kórház egymillió forintot kap az EFOTT-tól

Fesztivál – Jótékonyság – A László kórház egymillió forintot kap az EFOTT-tól

222
0

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik…

Fotó: EFOTT

Fotó: EFOTT

“Eredeti terveink szerint március végére az összes EFOTT-fellépőt be szerettük volna jelenteni, ám az ismert körülmények miatt ezzel még várnunk kell. Folyamatosan nyomon követjük a híreket (és ezúton is külön köszönjük a koronavírusról informáló újságíróknak, szerkesztőknek, riportereknek a tájékoztatást!), figyeljük a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket, és csak remélni tudjuk, hogy minél korábban véget ér ez a mindenki számára erőt próbáló időszak.

 Az EFOTT szervezőcsapatával már bő egy hete átálltunk az otthoni munkavállalásra, és közben gondolkodtunk azon is, hogyan segíthetnénk azok munkáját, akik a „tűzvonalban” állnak helyt. Kórházakra, betegekre, orvosokra és ápolókra gondoltunk és úgy döntöttünk, hogy az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében felajánlunk

1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A kórházzal és az alapítványával egyeztetve, a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják.

A fesztiválozóinkat közösségi oldalainkon buzdítjuk további adományozásra, hiszen együtt még hatékonyabb segítséget nyújthatunk egy gyors reagálású alapítványon keresztül.

Bízunk benne, hogy mihamarabb érkezhetünk majd fesztiválhírekkel is, addig is, kívánunk sok-sok erőt:

az EFOTT szervezői nevében,

az EFOTT sajtócsapata”

Nagyon megható, igazán szép gesztus!

Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét