Kezdőlap Programajánló Kultúra-zene-televízió – A Dal 2020 – Ma este lesz a második elődöntő

Kultúra-zene-televízió – A Dal 2020 – Ma este lesz a második elődöntő

72
0

🧬 Kóbor Zsóka és Polgár Patrik #akusztikuselődöntő2 #KóborZsókaÉsPolgárPatrikMaEsteIsmétADalSzínpadán

🧬Kóbor Zsóka és Polgár PatrikValamiért🤷‍♀️#akusztikuselődöntő2 #KóborZsókaÉsPolgárPatrikMaEsteIsmétADalSzínpadán

Közzétette: A DAL – 2020. február 28., péntek

Ma este lesz A Dal 2020 második elődöntője. A Duna Televízió

és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthatnak a

nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

Közzétette: A DAL – 2020. február 26., szerda

    A versenydalok akusztikus változatban csendülnek fel a stúdióban. A második elődöntőből újabb négy versenyző kerül a március 7-i döntőbe, amelynek győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

A mai adásban Ember Márk (dalának címe: Tovább), a Kies (Az egyetlen), Kóbor Zsóka és Polgár Patrik (Valamiért), Kökény Attila (Búcsúznom kell), Molnár Dániel (Ábránd), a Nene (Későre jár), Pál Dénes (Készen állsz), a Turbo (Iránytű) és Wolf Kati (Próbáld még) mutatja be akusztikus produkcióját.

A február 22-i első elődöntőből a Fatal Error (Néma), Rácz Gergő és Orsovai Reni (Mostantól), Takács Nikolas (Csendbeszéd) és a Tortuga (Mámor tér 3.) már bejutott a március 7-i döntőbe.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi és pontozza.

A mai műsor extra produkciója Balázs Fecó lesz, aki Évszakok című dalát énekli el. Az adásban átadják “A Dal 2020 Legjobb Dalszöveg Írója” különdíjat, amellyel a győztes a Petőfi Zenei Díj azonos kategóriájának a díját is elnyeri.

A Dal 2020 két műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd Freddie.

A Dal mai adása után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is érdekességekkel szolgálnak a produkciókról, kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára március 4-én éjfélig. A Dal Akusztik győztesét a műsor döntőjében jelentik be.

Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2020 honlapján – adal.hu -, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalán találhatóak részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

Idén az elődöntők különlegessége, hogy A Dal történetében először a versenydalok akusztikus változatban csendülnek fel a stúdióban szombat este.

MTI

A DAL

Szerkesztő: Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét