Kezdőlap Egyebek Verók Tünde rovata – Ti kérdeztétek – Van-e élet az élet után?

Verók Tünde rovata – Ti kérdeztétek – Van-e élet az élet után?

458
0

Ti kérdeztétek

A képhez tartozó alt jellemző üres; Tikerdeztetekbunjpg-819x1024.jpg a fájlnév

  Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.

  Az évek folyamán azt tapasztaltam, hogy nem csak a saját kérdéseimre kaptam válaszokat, hanem más emberek kérdéseire is. Az általuk felvetett kérdésekre, vagy tévhitükre rövid időn belül üzenetet kaptam, amiket igyekeztem mielőbb átadni nekik.

 

  Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy megosztom ezeket a felmerült kérdéseket és válaszokat a Kult-kocsmában. Egy hiányt igyekszünk betölteni.

 

Van-e élet az élet után?

Mi, keresztények hisszük, és tudjuk, hogy van élet az élet után. Meggyőződésünk az is, hogy két lehetőségünk van, hogy hova kerülünk a földi élet után.

Üzenet

 

  Isten országába abban az esetben kerülünk, ha még itt, a földi életben megtaláljuk az Utat, /Jézust/, átadjuk az akaratunkat, engedelmeskedünk Istennek, és szeretni tudjuk embertársainkat. Jót teszünk mindenkivel, még az ellenségeinkkel is, és támogatjuk azokat, akik rosszabb helyzetben vannak, mint mi. Hirdetjük Isten igéjét, és átadjuk minden tudásunkat, amit az Úrtól tanultunk.

 

  Van egy másik lehetőség is; ez a pokol. Ide azok az emberek kerülnek, akik Isten nélkül élték az életüket. Akik káromolták Istent, bűnben éltek, akik nem törődtek másokkal, csak önmagukkal. Ide tartoznak a gonosz indulattal, irigységgel, mások megalázásával, kritizálásával, kihasználásával, iszákossággal, vagy drogok használatával, illetve terjesztésével “múlatták” napjaikat. Nincs kegyelem a gyilkosoknak, a paráznáknak /szexuálisan eltorzult emberek/, öngyilkos, agresszív, gátlástalan embereknek! 

  Azonban van még egy lehetőség a megmenekülésre, ha van valaki, akik értük is imádkozik, vagy ha még életükben rájönnek, hogy milyen gonoszul élték az addigi életüket, megbánják, megvallják, és ha kapják a bűnök bocsánatát.

 

 A bűn két ezer év óta nem változott! A bűn mindig bűn marad!

Ui.:

 Számtalan beszámoló jelent már meg azoktól az emberektől, akik megtapasztalták a klinikai halál állapotában mind a „két lehetőséget;” a mennyet és a poklot.

   A lényeg, azonban az, hogy visszatérésük alkalmával, mindannyian gyökeres változáson mentek keresztül. Alagútról, gyönyörű fényről, szeretetről és Jézus jelenlétéről beszéltek azok, aki a mennyben voltak. Új értelmet kapott az életük. Az addig ateista emberekből Isten-hívő emberek váltak, és a szeretet fontosságáról beszéltek.

   Akik a pokolból kaptak ízelítőt, szintén nagy változáson mentek keresztül. Ők is Isten-hívőkké váltak, és boldogok voltak, hogy kaptak még egy esélyt arra, hogy rendbe hozzák az életüket, mert ahova kerültek, nem oldódtak meg a problémáik, sőt! Még rosszabb helyzetbe kerültek, ahol nemhogy megkönnyebbültek volna, hanem még kilátástalanabbá vált a szellemi életük. Ők is jobb emberré váltak, és soha többé nem akartak oda visszakerülni!

A képhez tartozó alt jellemző üres; TÜNDI-KÉP.jpg a fájlnév

Verók Tünde

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét