Kezdőlap Programajánló Zene – punk-rock – Az idén 26 éves JUNKIES, az élő legenda...

Zene – punk-rock – Az idén 26 éves JUNKIES, az élő legenda – a város szélén, a Pop up rock klub, a RockHáz színpadán – Vendég: a Tortuga, az ifjú rock kvartett

309
0

Közzétette: Junkies – 2019. június 15., szombat

Újra egy valóságos élő legenda, a hazai punk-rock éra egyik legismertebb és mindmáig egyik legközkedveltebb alakja, a Junkies zenekar lép a városszéli pop up rock klub, vagyis a RockHáz porondjára! Az idén már 26 éves csapat – a nem kevés tagcsere ellenére a mai napig aktív karrierrel büszkélkedhet – olyan, az évek alatt örökzölddé avanzsálódott rock slágerekkel ajándékozva meg a magyar nyelvű, pörgős zenék szerelmeseit, mint az akár magyar punkhimnusznak is beillő.

Alkohol, a melankolikusabb Maszk, a fülbemászó Vesztettél vagy éppen a Miattad iszom te állat antivallomása. Ilyen és ezekhez hasonló repertoárra számíthat az, aki december 6-án tombolni szeretne egy nagyot, nosztalgiázni, újraélni, vagy csak kikapcsolni a kilencvenes évek hangulatában.

A színpadot ráadásul egy ifjú rock kvartett, a Tortuga friss rákenroll muzsikát játszó brigádja melegíti majd a Junkies előtt.

További információ: https://www.koskarolymh.hu

Rocket Queen Press/facebook/outube

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét