Kezdőlap Megjegyzem Labdarúgás-Eb-selejtező-Wales – csúfos vereség – “Talán a bőr rúgása helyett, egy másik...

Labdarúgás-Eb-selejtező-Wales – csúfos vereség – “Talán a bőr rúgása helyett, egy másik pályát kellene mindenkinek választani!” /Visó

10
0

A walesiek bizony behúzták tegnap két góllal a meccset!

Jönnek a nagy magyarázkodások!

Egyszerűen szégyenletes játékkal tették történelmivé a tegnapi meccset magyarjaink. Nem tudom, hogy milyen játéknak lehet azt nevezni, amit ők annak gondolnak? Mit jelent számukra egyáltalán a foci?

Csak a könnyű pénzszerzés lehetőségét?

Teljesítmény nélküli játékkal sok pénzt keresni nem is olyan rossz dolog! Teljesítmény nélküli játékkal nyugodtan szembe mernek nézni a magyar szurkolókkal?

Önmagukkal?

Nem kellene azt a magyar nemzeti mezt lehúzniuk?

Hogyan tudják a fejüket lehajtani azok, akik elárulják a futball becsületét?

Valójában nemzetüket csúfolták meg, akik ténferegtek a cardiffi pályán. Akik tegnap csak megmutatták magukat, azonban nem számított nekik semmi sem! Elárulták a futball becsületét, akik a magyar futball fénykorát is semmibe vették.

Azt sem érdemlik meg, hogy pályára mehessenek, akik semmilyen felelősséget nem éreztek, akikben szemernyi tisztesség nem szorult, és akik még meg is magyarázzák a megmagyarázhatatlant!

Ha lenne bőr a képükön, akkor önként távoznának, szépen: egyesével, vagy egyszerre!

Talán a bőr rúgása helyett, egy másik pályát kellene mindenkinek választani!

Hátha ott teljesítenének, ha ostromolná őket ostorral a gazda.

Talán megdolgoznának a pénzükért. Talán megbecsülnék hazájukat is!

Ja, azt meg végképpen nem értem, hogy miért nem az elején állították be Varga Rolandot? Benne látok még potenciált! Akiben még talán ott van a puca, a lendület, a becsület, a tisztesség, a tehetség, a tudás, a teljesítés.

Akinek lábában ott volt a gól.

Sajnos csak a második félidőben futtatta be pályára a Himnuszunkat hangosan nem éneklő olasz. Ja, hogy ráadásul csak a 72. percben? Ilyenkor már mit is tudott volna kezdeni Roland azokkal a társaival, akik bebizonyították, hogy fűre lépniük TILOS?

Számomra érthetetlen, hogy rendszeresen fordul elő, hogy a legjobbakat a második félidőben küldi harcra a mester, és nemcsak Ross(z)i mester, hanem elődjei is.

Visnyei Ferenc/Visó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét