Kezdőlap Egyebek FILM – 15 erdélyi fiatalt várnak ingyenes filmes alkotótáborba Gödöllőre

FILM – 15 erdélyi fiatalt várnak ingyenes filmes alkotótáborba Gödöllőre

68
0

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő negyedik alakommal hirdeti meg fiatal alkotóknak szóló filmes alkotótáborát, amelyre 15 erdélyi jelentkezőt várnak.

A táborban neves szakértők segítségével mélyíthetik a tudásukat a résztvevők, miközben rövidfilmet készítenek „víz” témakörben. Jelentkezni október 5-ig egy min. 2, max. 5 perces rövidfilmmel lehet, a téma és a stílus szabadon választott, de a szervezők különösen örülnének a természet és az ember kapcsolatáról szóló alkotásoknak. A jelentkezéshez online űrlap kitöltése szükséges.

A kiválasztott fiatalok október 15-ig kapnak értesítést. A táborban készült legjobb filmeket a fesztivál nevezi hazai és nemzetközi diákszemlékre, valamint a tábor végén szakmai díjakkal, oklevelekkel ismerik el a résztvevők munkáját.

Az október 28-30. között szervezett képzés ingyenes, ellátással együtt. Helyszíne a gödöllői Carplove Horgász és Pihenőpark, ahová busszal szállítják majd az erdélyi jelentkezőket, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Marosvásárhely és Kolozsvár megállóhelyekkel. További részletekről a csilla.ficsor@godollofilmfest.com címen lehet érdeklődni.

(közlemény)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét