Kezdőlap Programajánló Neked mi a legszebb tévedésed? – A Magashegyinek ez…

Neked mi a legszebb tévedésed? – A Magashegyinek ez…

102
0

Legújabb, a “A legszebb tévedésünk” című dalára fekete-fehér hangulatklipet forgatott a Magashegyi Underground.

Neked mi a legszebb tévedésed? A Magashegyinek ez...

Neked mi a legszebb tévedésed? A Magashegyinek ez…
 
A dal szövegét Hujber Szabolcs írta arról, hogy vannak az életben olyan pillanatok, amikor jobb fejest ugrani és nem gondolkodni előre a lehetséges következményeken, ami általában a szerelemre igaz. A klip ennél is tovább megy, arról a szabadságól is szól, amit akkor is érezhetünk, ha nem ismerhetjük előre sem a váratlan örömöket, sem a bánatot, amit magával hoz majd. A szám Toldi Miklós dalszerzői és produceri munkáját dícséri.
 
“Számomra ez a dal olyan, mintha tükörbe néznék, de most ez a tükör nem csak a jelenlegi pillanatot, hanem az összes múltbeli tükörbenézést mutatná egyszerre” – mesél a dalról és az azzal kapcsolatos érzéseiről a zenekar énekesnője, Bocskor Bíborka. – “A gyönyörűséges Tisza-tónál forgattunk, többedmagunkkal: tavirózsák, vakvarjúk, felhők társaságában, a nap narancssárga elköszöntéig, ami fekete fehéren nem csak átsejlik, de át is jön. Profi csapattal dolgoztunk, baráti hangulatban!”
 
 
A csapat a mozgalmas szezon után gőzerővel készül A38-as – dupla – nagykoncertjére. A két este két eltérő műsort játszik a csapat: november 1-én szeánsszal, november 2-án pedig hangos koncerttel örvendeztetik meg rajongóikat. A mindenszentek estéjén tartandó szeánsz-koncerten hallatóak lesznek Tóth Krisztina verseire készült legújabb dalaik a többi korábbi versfeldolgozás (Parti Nagy Lajos, Závada Péter stb.) mellett, a hangos koncerten pedig a táncolós dalokból állít össze egy csokorral a csapat.
 

 Magashegyi UndergroundBocskor Bíborkaklippremierdupla koncertA38

 
koncert.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét