Kezdőlap Egyebek Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom...

Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

260
0

A blink-182-vel híressé vált DeLonge 2005-ben alapította meg az Angels & Airwaves-t – a zenekar két új dallal ünnepli meg, hogy 7 év után ismét turnéra indul.

Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

7 év után az első (sold out) koncertet augusztus 28-án adták a Kaliforniában a Solano Beach-en. Ezt követi majd a turné most szeptemberben és októberben Észak-Amerikában.

“A Kiss &Tell eleje igazából egy óda a Beach Boys-hoz” – árulta el DeLonge“Egy olyan hangzást akartunk megalkotni, amiben jól megférnek egymás mellett az elektronikus hangszerek és a klasszikus rock és punk dallamok. A dalszöveget illetően ez a szám arról szól, hogy pengeélen táncolsz. Hogy olyat teszel, amit nem kéne, és bár meghalhatsz, miközben valami ilyesmit csinálsz, tulajdonképpen ez az, amitől úgy érzed, élsz.

A Kiss & Tell előtt egy héttel már kiadtak egy új dalt, a Rebel Girlt. A klipet Matt Thompson rendezte, itt tudjátok megnézni:

Az Angels & Airwaves bemutatkozó albuma a We Don’t Need To Whisper2006-ban jelent meg, és a Billboard 200-as lista negyedik helyén debütált. A következő, 2007-es lemez, az I-Empire a 9. helyet csípte meg. A zenekar most dolgozik új, 6. albumán, ami a 2014-es The Dream Walker-t fogja követni.

Öt év elég sok idő, a rajongók már nagyon várják az új anyagot, de addig is, itt van nekünk ez a két új dal…

Tom DeLonge a Twitteren üzent egy mentális problémákkal küzdő rajongójának

 Tom DeLongeAngels & Airwavesblink-182

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét